- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Egyébként a digi a műholdas tévét – amelyet kb. 3 évig néztem, mert aztán úgy döntöttem, hogy elég nekem a földfelszíni MindigTV is + a szabadon fogható műholdak – simán felszerelte, csak kábelt nem akarnak kihúzni nálam. Az egész kerületben nem építettek ki kábeles hálózatot tudtommal.
-
LámaZ
addikt
válasz
Dluinet #22942 üzenetére
Re: Digi meg a tornyai
Én kb. 1996 és 2006 között voltam a Digi ügyfele; akkor indult a cég. Elsőre nehezen indult be a szolgáltatás, egyike voltam a kísérleti nyulaiknak az újpalotai lakótelepen. (A nevük sem Digi volt akkor, valami emcséesz-kácséesz, vagy mi). A kábeles netük döcögött, ki-kihagyott. Megmakacsoltam magam, és írtam nekik, hogy azokra a napokra, amikor nem működik a netem nem fizetek előfizetői díjat. Volt egy hónap, amikor pontosan jegyeztem, hogy mikor nincs net, és ha két alkalommal 10 percnél több volt a kimaradás, akkor arra a napra megtagadtam az előfizetési díjat. Amikor kijött a számla, csak annyit fizettem be, amennyit jogosnak tartottam. Jeleztem, mehetünk perre, ha akarják. Na, szóval, a végén kijött a műszaki igazgatójuk egy mérőműszerrel, amelyen sok kis pislogó-villogó LED-volt, mint egy karácsonyfán. Mért, mért, én vártam nyugodtam. Kérdeztem: Mit mutatnak a csillagok? Hümmögött, aztán elment. A különbözetet nem követelték, és a kapcsolat minősége szép lassan megjavult. Még kb. 9 évig voltam az előfizetőjük. Amikor elköltöztem egy másik, szintén sűrűn lakott városrészbe már nosztalgiával gondoltam rájuk, figyelembe véve más szolgáltatók árait és a sávszélességeket. Írtam is nekik, hogy jöjjenek el új helyemre, de azóta eltelt 9 év, és nem bővítették a lefedettségi területüket, mert szerintem a szolgáltatók felosztották egymás között Budapestet.
-
LámaZ
addikt
Ez a Voip is addig fog tündökölni, amíg a mobilszolgáltatók leviszik az árakat 5 ft/percre.
Most a voip 3-4 ft/perc, a flottás mobil meg 12,5 ft/perc. -
LámaZ
addikt
válasz
Herbali #22901 üzenetére
Azért a felhasználói visszajelzések a Zoiperről nem ilyen jók.
De eleve van Zoiper IAX SIP VOIP Softphone 24k-ből 1400-an 1 *-ot adtak!
és ZoiperBeta - ami ugye kísérleti, csak 360-an telepítették, és 60-an húzzák az orrukat.
De ki fogom próbálni, ezen ne múljon.
Nálam a MobileVoip kivénhedt, és átálltam a YourDialerre, ami szintén delmontos termék.
Ez sem tökéletes. Néha vissza kell hívnom a másik felet, néha ő enygem tökéletesen hall, én pedig időnként vartyogást hallok.
Korlátlan 4G mobilnetem van (150 kB/s), amelyet egy 4G-s mifivel használok.De lássuk csak mire szavazott a Lifehacker 3640 felhasználója:
What's The Best Mobile VoIP App? (Poll Closed)
Viber 28.93% (1,055 votes) - én utálom, mert fizetni kell
Google Hangouts 28.24% (1,030 votes) - - én utálom, mert fizetni kell
Skype 31.56% (1,151 votes) - - én utálom, mert fizetni kell
MagicApp 6.83% (249 votes) - nem ismerem
Vonage Mobile 4.44% (162 votes) - nem ismerem
Total Votes: 3,647 -
LámaZ
addikt
válasz
Herbali #22773 üzenetére
Én nem látok ilyent. Vagy a SIP-es lehetőség csak a CM-ben van?
Tárcsázó beállításai (a 3 pötty után)
(Vernee Thor képe)
Ha megnyitom a legalsó menüpontot, ott sincs semmilyen SIP-fiók beállítási lehetőség. (Hallókészülék, Hivásindítás a következővel; A két telefonszolgáltatóm; Az összes telefonfiók ← ezek a pontok vannak) -
LámaZ
addikt
válasz
Stanlee #22738 üzenetére
Re: „Magaert a szolgaltatasert meg kevesen akarnak fizetni. ”
Sokan fizetünk appokért, szolgáltatásokért stb.
Én vettem már Skype, Google Hangouts krediteket is. Nem beszélve az ilyen-olyan (gps, TTS stb. appokról).
Ha valami tényleg jó, akkor arra lassan átszoknak a felhasználók, ha nem kerül amúgy sokba.
Mennyi a nem sok?
Én egy remek VoIP-os appért kifizetném az 5-10 eurót (persze nem évente, mert a többi appért sem évente fizetek).(A MobileVoIP-ért meg azért nem tartom korrektnek a külön fizetést, hisz az a cég adja ki, amelytől veszem a VoIP-os krediteket, Stuntcalls, Browsercalls... ilyenek).
OK, esetleg éves frissítés lehetne amit írtál, +1€.
Egyébként a GPS-progiknál is most az a divat, hogy élettartam-frissítést adnak, persze ott az „induló tőke” eleve magasabb, olyan 7-10k Ft (androidosoknál). -
LámaZ
addikt
válasz
herdsman12 #22721 üzenetére
-
LámaZ
addikt
válasz
KamuMazsola #22651 üzenetére
Addig csinálod, amíg le nem ejted a telót a konyha kőpadlójára egyszer.
-
LámaZ
addikt
válasz
KamuMazsola #22636 üzenetére
Kb. 6 (8?) éve nincs vezetékes netem. Még élek.
Voipozni jól lehet a Call Back-kel, ha minőségi gondod van. Még mindig olcsóbb, mint másképp. -
LámaZ
addikt
Na, ezt így már én is értem!
A tegnap volt a Kossuth Rádióban interjú egy csajszival, akit világvándorként ismer mindenki. A hozzá hasonlóaknak ideális lenne egy ilyen megoldás, persze csak akkor, ha bárhonnan hívható lenne, mert így ebben a formában nem különb ez sem, mint egy Skype- vagy hasonló fiók. -
LámaZ
addikt
Na, ez érdekes!
Erre már én is azt mondom, hogy döfi!
Amúgy, mik esetleg a buktatói?
Érdemes-e saját névvel, címmel stb. regisztrálni?
Melyik opciót válasszam? Personal intl. gondolom, az a jó.
Akkor ezt az iNum-ot bárhonnan ingyen lehet hívni? Ja, nem csak olyan kliensekből, mint a Google Hangouts stb.Itt vannak egyébként az iNum szolgáltatók, beleértve a CallCentric-et is, aztán kérdés, hogy melyik megbízhatóbb, melyik fog élni még 10 év múlva is.
-
LámaZ
addikt
Hű, mekkora ötletem lett, legyetek szívesetek promózzátok!
Ha már elkezdett az EU mocorogni ez ügyben, akkor miért nem csinálnak már speciális EU-s telefonszámot azoknak, akik nem akarnak egy országhoz kötődni? Ezzel aztán lehetne csavarogni (=rómingolni) az egész EU-ban.
Tehát nem +36, mint Magyarország, vagy +44, mint DE, hanem – teszem azt! – +11, mint EU.(Ha bevezetik, szerzői jogi díjat, vagy valami hasonlót kérek! ☺)
-
LámaZ
addikt
Az árak átszámításához (RON→HUF) az Oanda rendszerét használtam.
A fenti táblázat árai, tehát, mobilinternetezésre használható SIM-re vonatkoznak, itt nincs hangalapú beszélgetés.
-----------
Digi Mobil Optim korlátlanElőnyök:
Korlátlan hívások bármely országos vezetékes vagy mobil hálózatba
KORLÁTLAN hívások fő nemzetközi vezetékes hálózatokba az EU-ba, az USA-ba, Kanadába és Kínába max. 3000 percig és nemzetközi hívások a nagy mobil hálózatokba az Egyesült Államokba, Kanadába, Kínában és az EU-ba*
Korlátlan mobilinternet
- sebesség max. 21,6 Mbps, nem garantált, 10 GB adatforgalomig 3G hálózaton
- sebesség max. 150 Mbps, nem garantált, 30 GB-os adatforgalomig a 4G hálózatban1 előfizetés úgy, hogy nincs semmilyen más Digi-szolgáltatásod: 5,81 euró = 1800 Ft.
Na, ehhez mit szóltok?
-
LámaZ
addikt
válasz
karl_fischer #22505 üzenetére
A webhely nem érhető el
-
LámaZ
addikt
válasz
Zénó75 #22313 üzenetére
Ilyen a Facebook Messenger és a Google Hangouts is.
Megadhatod a telefonszámod, de nem kötelező.
Egyik sem kötődik egyetlen SIM-hez, csak internet kell neki.
Soha nem értettem azokat, akik viberezenek, whatsappoznak, meg ilyenek. Ráadásul, talán fizetnek is érte. Ezeknél még a Skype is jobb. -
LámaZ
addikt
válasz
KamuMazsola #22259 üzenetére
A logikus az lenne, ha a szolgáltatók fizetnének valamilyen forgalomarányos jutalékot a szerzői jogok tulajdonosainak, és valamit nekik is kellene kapniuk vissza a voip szolgáltatások üzemeltetőitől. A felhasználóknak pedig forgalomarányos díjat kellene fizetniük, pontosabban egy gigabájt adat lenne ezer forint az én elképzelésem szerint.
-
LámaZ
addikt
Egyébként, nem értem, hogy a Dellmont minek variál ennyit. Ott van a SipGo, miért nem azt fejlesztik, minek kell két VoIP androidos app nekik?
Én a Finarea-s MobileVOIP-ot használom évek óta (a rövid CSipSimple-s kitérő nem volt sikeres; szerintem gagyi a szoftver, ha nem vesz az ember 10$-os kodekeket hozzá), ezt is főleg CallBack módban, mert a sima VoIP nem mindig jó (szerintem a rossz hálózati lefedettség miatt).
-
LámaZ
addikt
-
LámaZ
addikt
válasz
instantwater #22005 üzenetére
Köszönöm, aranyosak vagytok!
-
LámaZ
addikt
válasz
Zénó75 #21951 üzenetére
Na, jó, de az tény, hogy amennyiben egy ilyen befizetést el szeretnél számolni költségként, mert el lehet, ha mondjuk egyéni vállalkozó vagy, akkor a Mrs Smith nagybácsi nevére kiállított számla nem fog működni.
Ja, hogy nincs is számla. A PayPal-es vagy bármilyen más tranzakció elszámolható, nem beszélve arról, hogy a PayPal ad számlakivonatot is, ha letöltöd. No, mindegy, csak gondoltam ebből a szögből is megvilágítom az ügyet. -
LámaZ
addikt
válasz
KamuMazsola #21911 üzenetére
Szóval, haa nincs benne SIM akkor is hívható a 112-es. Ez hihetetlennek tűnik, de rémlik, hogy tényleg így van.
-
LámaZ
addikt
válasz
KamuMazsola #21905 üzenetére
Gratulálok, te esélyes vagy a Nóbel-békedíjra!
(#21907) 4Grider
Ha valakinek nincs GSM-száma, csak voipos izéje, az olyan helyen nem hívható, ahol nincs internet. Elég kellemetlen helyzet, bár talán a 112-est még felhívhatja, ha szorul a kapca. -
LámaZ
addikt
„Állítasz valamit, ezután másik hozzászólás végén, a sok duma után:”
Ne légy már ekkora g.ci, gondolkodom, tudod én szoktam ilyeneket csinálni, sőt, magam is megcáfolom, ha kell, mert nálam csakis az igazság számít, nem a büszkeség és a balítélet. Ja, és folyamatosan fejlődöm. Amikor te annyi idős leszel, mint én, szerintem úgy be leszel már tokozódva, mint egy selyemhernyó. Bumm! -
LámaZ
addikt
Na, jó, akkor egy illúzióval szegényebb lettem.
Nem sokat SMS-eztem amúgy ezekkel az alkalmazásokkal, mert minek, ha tudok simán csevegni az appokban. Ezért nem is tűnt fel, hogy egy-egy SMS ilyetén elküldése után csökkent a mobilos egyenlegem.
Túl szép volt, hogy igaz legyen. -
LámaZ
addikt
válasz
KamuMazsola #21885 üzenetére
Ne ti mondjátok meg, hogy mire gondolok!
Amíg volt okostelóm, pár hete, én ingyen küldtem SMS-eket még külföldre is a két app bármelyikével:
- Google Üzenetküldő
„Maradjon kapcsolatban ismerőseivel és családjával. A Google Messenger egy kommunikációs alkalmazás, amelyet használva bármely telefonnal küldhet és fogadhat SMS- és MMS-üzeneteket. Ezenfelül csoportos üzeneteket, kedvenc képeket, videókat, valamint hangüzeneteket is küldhet ismerőseinek.”
- Facebook Messenger:
„Azonnal elérheted a körülötted lévő embereket – méghozzá ingyen. A Messenger használata olyan, mint az SMS-küldés, de nem kell minden üzenetért külön fizetni (az adatforgalmi csomagodat használja).
Nem csak a Facebook-ismerősök számára: A telefon névjegyzékében szereplő embereknek is küldhetsz üzenetet, új név felvételéhez elég egyszerűen egy telefonszámot megadni.”Normál SMS-t küldenek a mobiltelefonokra, ingyen.
Telepítéskor még rá is kérdeznek, hogy akarom-e, hogy átvegyék a telefonomon a SMS-kezelő alkalmazás szerepét.Miért kell annyit idétlenkedni?
Utóirat:
Lehet, hogy egyébként csak üzenetkezelő appok, de a mobilszolgáltatóm levonta a pénzt a számlámról?
Ez esetben tévhitben éltem, és akkor én kérek elnézést.
Csekkolni kellene a mobilszámlát egy SMS küldése előtt és után.
Ezt már az ifjú titánokra hagyom. -
LámaZ
addikt
válasz
Sayuar #21847 üzenetére
Azért legyen már határa a pofátlanságnak!
Ami infókat ide beírtam nem kevés munkába telt, eltöltöttem vele fél-egy órát.
Lehet, hogy téged pont ez hidegen hagy, nem érdekel, de lehetnek olyanok, akiket igen, de hogy a fenébe nem tudod megállni, hogy a méregfogadat ne mélyeszd bele a fórumba?
Ha nincs információ, az a baj, ha valaki meg veszi a fáradtságot és utánanéz dolgoknak, az a baj. Tudom, persze, hogy a hozzád hasonló alakoknak nem ez a fontos, még a VoIP telefonálás sem a fontos, egyszerűen csak ki kell élni a frusztráltságot valahol. Szegénykém, mi lesz veled? -
LámaZ
addikt
Ha én innen, Magyarországról helyi, magyarországi számot kívánok hívni a Skype to Go-val, akkor az árak a következőképpen alakulnak:
Vezetékes szám hívása: 1,7 cent /perc áron* (5,3 ft)
Mobilszám hívása: 16,7 cent /perc áron* (52 Ft) → mobilt hívni nem nagyon éri meg, kivéve, ha sok ideig beszélsz!* A hívások ára a felsorolt Skype díjszabásának megfelelő díjat és egy kis mértékű kapcsolási díjat foglal magában. A hívásra a helyi szolgáltató általános díjai vonatkozhatnak (vagy a díjcsomagban foglalt percek számának terhére folytathatók a hívások). Az összes Skype To Go-hívás díjszabásának megállapítása a számlázási cím alapján történik. Ha a számlázási címe az EU-n belül van, akkor az adott országra érvényes, az áfa értékét tartalmazó díjat számítunk fel.
Tehát, a költség három elemből tevődik össze:
Skype-díj + kapcsolási díj + a távközlési szolgáltatód díjaA Skype kapcsolási díj:
vezetékeseknél: 3,6 cent.
mobiloknál: 6,6 cent.Egyszerűbben:
Ha beszélni akarok egy németországi vezetékes számmal, akkor leperkálom a 11 Ft kapcs. díjat, a Skype-nak percenként 5,3 Ft-ot, plusz a távközlési szolgáltatómnak a helyi hívás tarifáját. Ez mobilon lehet 20-40 Ft, vezetékes telefonon akár 5 Ft/perc, attól függ, hogy milyen a csomagod. Jó esetben olyan 10 Ft/perc körüli áron beszélek német ismerősömmel, vagy akár kevesebbért, ha pl. a vezetékes telefonomon kedvezményes csomagom van. -
LámaZ
addikt
Van egyenleged?
Mert ezek a kedvezményes Skype to Go hívások csak akkor működnek bunkofonról, ha feltöltötted a Skype-egyenleged min. 5 euróval.
Arra való igazán, hogy külföldi ismerőseid vezetékes telefonját helyi, magyar számon tudod hívni.
Persze, ő is tud ugyanilyen mókolást csinálni, pl. Németországban, és ő is téged német helyi számon hívhat. -
LámaZ
addikt
Szívesen!
Hosszú, minimum 2 éves meccs volt ez közöttem és a szolgáltató között.
Odáig jutottam, hogy az egyik nagy bevásárlóközpontban található ügyfélszolgálatuk panaszkönyvébe is bejegyeztem ezt a – szerintem – hibát, hogy a Hipernetes és a Klikkes számomat nem tudtam egy felületről kezelni. Végül megcsinálták, tehát érdemes kitartónak lenni, főleg, ha a fogyasztói elvárás ésszerű, nem csak hisztizés.
Mondjuk, lenne még fejleszteni való a felhasználói fiókok felületén.
Például: az aktuális adatforgalmát nem azonnal látja az ember, hanem kattintgatni kell, hogy kiderüljön az elhasznált adatmennyiség. Adatforgalmi korlát esetében fontos ez az infó, mert az ember úgy tervezi az internetezési szokásait (pl. kevesebbet torrentezik, videózik), hogy a végén ne maradjon bitek nélkül. Én ezt az adatot mindjárt a bejelentkezési oldalon megjeleníteném, sőt, ha már csak pl. 20% van az adatmennyiségből, akkor pirossal írnám ki. Jó, tudom, van SMS-ben értesítés ilyen esetekben, de én a hipernetes számom SMS-eit abszolút nem látom (a SIM egy wifis hotspotban van), illetve csak akkor, ha belépek a rúter böngészős felületére. -
LámaZ
addikt
„Fel tudom használni a csomagomban foglalt internetet videóhívásokra is?
A blue net, blue net plusz és blue net XXL adat díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és video hívásokra.” -
LámaZ
addikt
válasz
Atomgeszi #21761 üzenetére
Nem jól láttad.
FreeVoipdealen a minimális feltöltés magyarországi címmel nettó 10 € + 27% áfa + még valami = bruttó 13,23 €. -
LámaZ
addikt
„Only available to customers with a German residential address.”
Amúgy, ha német tartózkodási hely kell, akkor Romániából hogy lehet simán SIM-et rendelni, és feltölteni az egyenleget. Érdekes.
-
LámaZ
addikt
Érdekes, hogy az első, olcsó csomagban Magyarország mellett még véletlenül sincs egyetlen szomszédos ország sem.
Amúgy a 19,95 $ ≈ 5.580 Ft
+ a mobilinternet díja ≈ 1200 Ft.
-------------------------------------------
Fizetendő: kb. 6780 ftEnnél a Lebara Flexi XL csomag biztosan jobb, ls még 1 GB adatforgalom is jár hozzá.
-
LámaZ
addikt
válasz
Murphys2 #21745 üzenetére
Persze, áfával együtt számoltam.
Még egy érdekesség: matávos percdíjak vezetékes telefonról.
„Azok az árak, amelyek mellett ez a jel szerepel, az újonnan változott, legkedvezőbb áraink. Ezek az árak most az Általános Szerződési Feltételekben meghatározott rendkívül kedvező Barangoló percdíjaknál is alacsonyabbak.
A (06 1) 480 1775 budapesti behívószám használata esetén a Barangoló kártya szolgáltatás - kizárólag a nemzetközi hívásirányoknál - az ingyenes behívószámok díjainál percenként 14 Ft-tal kedvezőbben is igénybe vehető. Ekkor a budapesti hívás költségét a beszélgetés időtartama alatt Ön fizeti telefon-, vagy mobilszolgáltatójának.
A 14 555 kék szám jellegű rövidszám használata esetén a Barangoló kártya szolgáltatás - kizárólag a nemzetközi hívásirányoknál - az ingyenes behívószámok díjainál percenként 14 Ft-tal kedvezőbben is igénybe vehető. Ekkor a hívás költségét a beszélgetés időtartama alatt Ön fizeti telefon-, vagy mobilszolgáltatójának.
A 1441, a 1775 és a (06 80) 555 555 ingyenes behívószámok használatakor továbbra is +0 Ft egyéb díjat számítunk fel, így a Barangoló percdíjakon felül semmilyen plusz költséget nem kell fizetni.
A közölt árak az áfá-t tartalmazzák.” -
LámaZ
addikt
Van még olyan is, hogy Skype to Go, amellyel magyarországi vezetékes vagy külföldi vezetékes vagy mobil számok hívása lehet érdekes a saját vezetékes telefonodról vagy a mobilodról. (A belföldi mobilszámok hívása nem lesz olcsóbb, sőt, drágább lesz).
Magyarországi számok hívása:
...................Percdíj (Ft)...........Kapcsolási díj (Ft).......SMS
vezetékes........5,30...........................6,55........................-.
mobil..............63,34........................20,59...................31,82Gyakorlatilag, beállítasz ismerőseidnek - a külföldieknek is - egy 21-es számot, és azon hívod őket a telefonodról. Nyilván a 21-es szám hívásának helyi tarifáját ki kell fizetned a szolgáltatódnak is.
A különbség annyi, hogy míg pl. angliai vezetékes szám magyar vezetékesről történő hívásáért nemzetközi díjat fizetsz (kb. 120 Ft), a Skype to Góval a belföldi vezetékes szám hívásának kb. kétszeresét kell kifizetned.
-
LámaZ
addikt
válasz
phanfantom #21691 üzenetére
Kurrens használója voltam, vagyok a SkypeOutnak, de a hívások hangminősége kritikán aluli volt.
Korábban gyakrabban használtam, most két hete próbaképpen feltöltöttem 5 euróval a fiókom.
Utoljára múlt héten hívtam vele Budapestről és PC-ről egy magyarországi mobilszámot, és 1 perc után le kellett tennem, mert semmire nem volt jó. Előtte pár nappal már volt egy ugyanilyen tapasztalatom.
Úgyhogy, felejtsük el ezt!
Amúgy sem rózsásak a percdíjaik. -
LámaZ
addikt
Köszi!
Íme a mai ajándékom:
Magyarországi telefonszámok hívása Magyarországról
Árak Ft/percben (bruttó)
Szolgáltató......Vezetékes.....Mobil
Skype...............6,523............63,063
Google Voice....7,766............55,296
Voipyo..............1,984..............5,159
StuntCalls.........0,794..............3,969 -
LámaZ
addikt
Azért nekem rémlik valami, hogy nem lehet akármit beírni. Az nem elég, hogy „Otthonom, Idaho”.
Amúgy regeltem a stuntcalls-ba, persze a részletes adatokat még nem töltöttem ki, bár gondolkodom a másod- és harmadhegedűsökön is, mert gondolom most mindenki a legolcsóbbnál tolong, és néha túlterhelt lehet a szerverük. -
LámaZ
addikt
NAGYON FONTOS KÉRDÉS KÖVETKEZIK!
A VOIP-díjakat összehasonlító oldalak közül melyek a legjobbak?
Mert sok van. Például 1 (ez szortíroz is!), 2...Olyan kellene, amely táblázatos formában jeleníti meg az adatokat, és lehetőség van egy oszlop szerinti rendezésre, mert tudni akarom, pl., hogy hol a legolcsóbb a mobilhívás. Az persze alap, hogy ki tudjam választani az országot.
-
LámaZ
addikt
válasz
zeon.hu #16325 üzenetére
Using a Bluetooth device (Android)
„You can use your Bluetooth device for MobileVOIP calls. However, on Android the app is not yet compatible with all Bluetooth devices. We are currently working on these issues, and they will be fixed as soon as possible. If you happen to have a Bluetooth device and would like to know if it will be supported, please contact us and let us know what Bluetooth device you're using. This will help us in creating the best possible calling experience with all Bluetooth devices.”
-
LámaZ
addikt
Halihó!
Lassan, egy év után elhasználtam a 12½ eurómat a Finareánál.
Melyiket újítsam meg: a Browsercallst vagy a Freevoidpdealst?Kizárólag Call back funkciót használok, mert nekem a beszédminőség fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PS Plus előfizetések
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest