Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palkova
tag
Üdv mindenkinek!
Hátha valaki tud okost mondani!
Már több mint 4 éve nyomulok egy FRITZ.BOX (hasonlók a paraméterei mint a most szóbakerült D-Link DVA-G3342SD HorstBox -nak) nevű masinával ami ADSL modem, router, WIFI és VOIP ATA egyben. A LAN1 portján képes sima routerként is működni. A napokban ADSL ről átálltam kábel netre, mert havi 1000 Ft -al olcsóbb, és dupla a sávszélesség. A szolgáltató az EXTERNET de a T drótjain (mindkét esetben). A szerelő beállított egy egy Cisco EPC 3925 nevű agyonbutított router, IP tévé, VOIP ATA csodával, amin természetesen csak a saját méregdrága telefonjuk menne. Ráakasztottam a FRITZ.BOX -t, és pillanatok alatt beállítottam amit kell, internet rendben, próbahívás a BC -vel rendben.
Kb. két nap után feltűnt, hogy senki nem keres telefonon. A behívószámomat a VOIPShop nevű magyar szolgáltató biztosítja. Kiderült, bár a készülékem a szolgáltatást regisztráltnak jelzi, nem lehet hívást se fogadni se kezdeményezni.
Már mindennel próbálkoztam, DHCP-vel, fix IP -vel mindig ugyan az. A szolgáltató szerint náluk minden rendben, a FRITZ.BOX szerint regisztrálatlan IP cím a hiba. Lehet, hogy a T tilt valamit (kitelik tőle)? De akkor miért megy a BC meg a FEEVOIPDEAL? És miért megy, a még egyenlőre aktív, ADSL kapcsolattal?Bocs a hosszadalmas szövegért, de hátha tud valaki valamit mondani!
Kovács Pál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Eladó egy szép állapotú Airpods Max Éjfekete 1gen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó egy szép állapotú Macbook Pro 13 M1 (2020) 8/256Gb alap modell magyar bill 88% akku 230ciklus
- Bomba ár! Lenovo Yoga 510-14IKB - i7 I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Hibátlan állapotban eladó egy Honor 200 Pro okostelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest