- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
adriankoooo #174 üzenetére
Ahh, lehet, hogy nem hiszed el, de egy 3 órás szívássorozat után a TE hozzászólásod segített
Asterisk-en próbáltam beállítani a BC-t, de nem ment a regisztráció... álmomban sem gondoltam, hogy a weboldalukon kell engedélyezni...
Engedélyezés után persze azonnal sikerült és mennek a külső hívások.
Nagyon kösz!
Már csak olyan kérdésem lenne, hogy Asteriskben beállítható, hogy milyen szám látszódjon kifele a BC-s hivásoknál? Mert jelenleg szám nélkül megy a hívás, viszont telefonon a MobilVOIP klienssel tudom használni a regisztrált telefonszámaimat. Lehetséges ez Asteriskes hívásnál is?
-
gepes.g
csendes tag
válasz
adriankoooo #629 üzenetére
A Dellmont viszonteladói programjában mp alapú az elszámolásod a Dellmont felé.
https://www.bestvoipreselling.com/ -
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo #502 üzenetére
-
válasz
adriankoooo #475 üzenetére
De, csak még nincs benne.
A topiknyitóban megtalálod a feature request linket, küldd be kérlek, hogy SIP URI hívás -
sipi25
tag
válasz
adriankoooo #336 üzenetére
Én erre regeltem be: [link]
Havi 1270Ft bruttó, első hónap próba 127Ft! Ennyit igazán megér!
Eddig megy tökélatesen a DisAsterisk rajta!
Ping: FVD és BC 18ms
NeophoneX: 0,58ms -
válasz
adriankoooo #331 üzenetére
Nem nagy a ping USA miatt?
Ezen használod az asterisket?
Tudnál pingelni a szerverről és az otthoni netedről egy dellmontos sip címet?
Köszi -
válasz
adriankoooo #176 üzenetére
Persze lehet, de az hol biznisz neked?
Akkor már használhatod a BC local access számát is, nem?(#175) glaci
És mi van, ha akit ismer, az nem akar percdíjat fizetni a szolgáltatójának?Jaa, visszahívásra szeretnétek PINt, hogy használhassátok SOS ben hozzá nem adott számról?
Áhhááá, nem rossz
De abban meg az a gáz, hogy vissza lehet vele élni, mondjuk egész nap visszahívogatja valaki magát a szervereddel, fogy a pénzed, és még telefonálni sem tudsz... -
kerti008
aktív tag
válasz
adriankoooo #176 üzenetére
megkeresed a nopassw reszt az extension.conf-ban es odairod be a pin-t. Az alloved numberhez meg egy s-t.
-
glaci
őstag
válasz
adriankoooo #174 üzenetére
Azzal szerintem annyi a "macera", hogy akkor vagy felvesz minden hívást, vagy visszahív mindenkit.
Persze meg is lehet kavarni, hogy akit ismer visszahívja, akit nem, azt meg felvszi és ha beírja a pin kódot, akkor bontja és visszahívja.
Majd a mester megmondja, hogy meg tudja (akarja) -e csinálni! -
válasz
adriankoooo #172 üzenetére
SIP klienssel beenged a szerver?
-
válasz
adriankoooo #160 üzenetére
A BC ma haldoklott, írták a másik topikban is.
Örülök, hogy megy :-) -
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo #153 üzenetére
Regiztem egy neophones számot is, ugye ennek így csont nélkül mennie kéne?
-
kerti008
aktív tag
válasz
adriankoooo #150 üzenetére
Nekem megafon-os van. A megafon ad 2 számot ad egy 6 jegyűt: 123456 és egy 0621xxxxxxx számot. A rövidebbik ott az usernév (oda is kell beírni) a hosszút meg fel tudod hívni telefonról.
És még ezt megkeverhetik a 3621xxxxxxx formátummal is! De ez szolgáltatónként változik. Írj egy mailt a szolgáltatónak de azért utána is próbálkozz. Legrosszabb esetben holnap délutánra válaszolnak.... A browsercalls meg addigra talán helyreáll. -
kerti008
aktív tag
válasz
adriankoooo #148 üzenetére
Az egyik account-od freevoipdeal-es?
-
kerti008
aktív tag
válasz
adriankoooo #142 üzenetére
Ne törölj semmit csak írd felül a 3 db (ami gyakorlatilag 5 db) fájl-t. A fájlokat meg értelemszerűen töltsd ki.
Nem kell csak 1-nek látszódnia mert callback esetén van csak használva. Csak és kizárólag a 0621-es számodnak kell regisztálva lennie! -
kerti008
aktív tag
válasz
adriankoooo #146 üzenetére
sip registry.conf-ba register => 123456:<password>@sip.megafon.hu volt jó a megafon-nál. Itt a rövid szám volt a jó nem a 0621+7 db szám! Szolgáltatónként változik milyen tartalom kell nekik a regisztrációhoz! "Internal server error" back from 77.72.169.129:5060
Nem megy a browsercalls! Ha sikerül is regisztálnod lehet, hogy Nálad sem fog menni..... -
válasz
sip show peers illetve sip show registry megmondja a fiókok állapotát
-
fujifilm1
senior tag
válasz
77.
mármint [77. hozzászolás]
Ephone:
fromdomain=82.150.61.51
defaultuser=0621xxxx
fromuser=0621xxxx
secret=
host=82.150.61.51Nem logfilet nézunk hanem az inditás során kérjuk a logolási szintet debugra.
sudo asterisk -rvvvvv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest