- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz
kerti008 #729 üzenetére
11.7.0-1-et raktam fel ipkg-ből és gui-t is onnan...
Vajon az általad linkelt módzserrel felmenne a 12.4-es is?
és igazából nekem semmi bajom a 11-essel, nem is biztos, hogy az 1mp-es késés emiatt van induláskor. Ha VPS-t ki lehetne ingyen próbálni, megpróbálnám ott is, csak hogy lássam a különbséget. Mondjuk otthon 30/5-ös kábelnet van, eddig semmi panaszom nem volt rá, pedig megy otthon rendesen minden (net, iptv, torrent 4-5 készülék)
-
válasz
kerti008 #728 üzenetére
Ez kilometerekrol buzlik.
Hiszen a mobil az GSM halozaton kapcsolodik a SIP szolgaltatohoz.
Vagyis a te asterisked nem kellene hogy maskent mukodjon mas markajuk eszulekekkel, hiszen te a SIP szolgaltatotol mindig ugyanazt a formatumot kellene, hogy kapd, mert a GSM halozat mindent atfordit egy olyan formatumra amit a SIP szolgaltato megert, es ok meg azt kuldik tovabb. -
kerti008
aktív tag
válasz
kerti008 #728 üzenetére
a 11-est így tettem fel: http://it.bogema.nl/install-asterisk-on-qnap-nas/
Egyszer kiabált hogy hiányzik egy függőség azt megkerestem és ha jól emlékszem a katalógusból felraktam. (google azért segített) Olyan gyorsan sikerült korrigálnom, hogy csak a tényre emlékszem. A függőség felrakása után szépen lefordította forrásból. Az autóstartot még mindig nem csináltam meg hozzá. -
-
-
törölt tag
válasz
kerti008 #343 üzenetére
Flash -képes böngészővel minden Androidon megy a Flash (már amelyik szoftverből elbírja). Még KitKat -en is, Dolphinnal. Androidon nincs JRE (Java Runtime Environment) és Silverlight. Linux alatt elvileg lehet JRE. De ezeken kívül Firefox -szal és Dolphinnal elég jól elboldogulok. Firefoxon nekem megy a flash (4.1.2 -őn és 4.2.2 -őn).
-
törölt tag
válasz
kerti008 #341 üzenetére
A Youtube1080p -ben nem vagyok biztos, de nem a kütyü miatt, hanem Google korlátozás miatt. 720p biztosan megy. Az AML SOC -okon a 4k -s videókat próbálgatják a tenger túloldalán. Amiket írsz, azokat egy 3188 -as kisujjból kirázza. Ha van valakinek itthon T-Home TV előfizetése, akkor egy kis Xposed framework trükközéssel a TVgo -val néhány Magyar TV csatorna is megy. Android alatt Reengerrel lehet 21 -es, otthoni (mármint a külföldön otthon használható, Magyar vezetékes számod. De ha szűkösek a források, akkor egy okosan kiválasztott Tab is megoldás lehet számodra. Igaz, azon a Linux neccesebb, de amiket leírtál, azokhoz nem kell Linux (kivéve Asterisk, de az sztem kinnt nem annyira lényeges). Én is Androiddal használom (csak custom rommal).
Tudnék pár típust, de nem sok értelme lenne, mert egy év alatt két generáció cserélődött le. Jövőre egy 3188 -as már múzeumba való lesz. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
kerti008 #179 üzenetére
Helló kerti008 meister, ez az ellenjavalt "asterisk webgui" ez konkrétan milyen app vagy .ipk?
Feltétlenül vim-eznem kell ?Ez az ui egyébként a FreePBX lenne?
Egy ideje elkezdtem mesterkedni hogy rátegyem a disasterisk-et az otthoni 1043ND routerre élesben is
OpenWRT-be (De még egy x86-os platformú openwrt appliance is fut egy virtualboxban;
Ehhez innen van a virtualboxos .vdi virt.disk image)Namost
egyáltalán az OpenWRT-s x86 vagy méginkább ar71xx (pl.: TL-WR1043ND) platformra létezik-e működő
luci-app-pbx Asterisk11-hez? (11.7 vagy .8)..és Kipróbálta már valaki a DISAsterisk -et 1,8 -as Asteriskkel?
A szoftver szekcióban jelzi hogy 500 kB szabad hely (10 % ) marad nagyjából , ha fönn van
az instanVíz által ajánlott 8 Asterisk-es ipk csomag plusz ez a luci-app-pbx,szóval 1043nd v1-re szerintem nem férne el még egy PHP csomag-halmaz is...
-
adriankoooo
senior tag
válasz
kerti008 #152 üzenetére
Ennyit találtam az Ephone oldalán, nem igazán értem honnét jön az ephone_test_trunk és hogy a telefonszám akkor hogy van megadva ebben az esetben.
-
-
FRISSÍTÉS
Javítottam a kimenő hívás caller ID jét
A Gigasetes DTMF problémára egyelőre próbáld meg ezeket az értékeket a sip_providers be dtmf mode értékének arra a siókra amelyik a gigasetet hívja:
http://www.voip-info.org/wiki/view/Asterisk+sip+dtmfmode
Bár ez kicsit faragás, hiszen akkor lehet, hogy mással nem fog menni a DTMF...
Kérlek próbáld meg a legfrissebb verzióval, majd jelezz vissza, hogy most megy e a DTMF...
-
-
-
FRISSíTÉS
Verzió: d218cfb3c6583ea6e58180882a041767142f825a
Javított hibák:
- Visszahíváskor van számkijelzés, mégpedig a saját számodat jelzi ki (nemzetközi vagy belföldi formátumban, szolgáltatófüggő)- Mivel engedélyezni lehet több telefonszámot a rendszer használatára, ezért előfordulhat, hogy többen egy időben próbálják használni a rendszert ami dellmontéknál büntetőpercdíjhoz vezet. Mostantól be lehet állítani az egyes SIP fiókokra az egyidőben engedélyezett hívások számát.
Vegyétek, vigyétek, teszteljétek, feedbackeljetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- VR topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest