Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
-
Mobilarena
E topik előzményeit elolvashatjátok (#10133 nál kezdődik és #10614 ig tart)
itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
itanczos
senior tag
Sziasztok!
Emlékeszem, hogy volt itt már téma a duplázódó DTMF jegyek.
Sajnos nálam is előjött és problémát jelent!A jelenség az, hogy a mellékről mondjuk felhívják az OTP bankot, ott a menüben megadják a saját kódjukat, de nem fogadja el a rendszer!
Megpróbáltam, felhívom a saját mobil számomat, a mellékről SIP telefon, megnyomom a szám billentyű, ott helyben megszólal a DTMF hang.
Viszont a mobil telefonban néha duplán hallatszik az adott DTMF hang, amit persze duplán is értelmezi a távoli rendszer!Próbáltam a dtmfrelax=yes-t, de szerintem az inkább a központban értelmezendő, nem pedig a kimenőre.
Van ötletetek?
Használd a keresőt! | iPhone 13 Pro 256GB | 3D: Tevo Tarantula | NAS: HP MicroServer Gen8 - Proxmox/XPenology | Okos otthon: HomesAssistant - HomeKit - Hirdetéseim (ha van): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/itanczos/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest