Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• [Kovi]

tag

válasz net84 #68 üzenetére

Nah igen garanciával kapcsoltban egy rossz szót nem akarok hallani vodáról. Mikor öcsém leejtette a 2 hetes SE r600-asát és a kijezője összetört akkor bevittem vodához, hogy mennyibe kerülne kicseréltetni.. erre mondta a srác, hogy megpróbálja felküldeni garanciális cserére... nekem meg sem fordult a fejemben hogy ezt garanciával, és ők javasolták. Persze Pesten ahova felküldték nem javították meg garanciálisan viszont a jószándék megvolt. És mikor visszakaptam telefont, hogy sjanos nem tudják kicserélni csak pénzért, akkor a srác még mondta is hogy ha ők cserélik nagyon drága de mondott egy mobil szerelőt ahol fele annyiért megcsinálták.. szóval ennyit a korrektségről..
    Az ügyfélszolgálat pedig korrekt. Arról meg nem tehetnek az ügyintézők hogy az emberek 90%-a nem ért a technikai részéhez és nem is érdekli őket ez, következésképpen őket sem képzik ki arra, hogy komolyabb technikai kérdésekre válaszolni tudjanak. Viszont, ha bármi gondom van hálózattal (pl 1-2 hete hajnali 2kor elment a GPRS fél órára), és felhívom őket, akkor másnap visszahívnak, hogy minden rendben van-e, és minennel meg vagyok-e elégedve.. apróság de mégis az ember úgyérzi hogy foglalkoznak vele..

• col

addikt

válasz net84 #68 üzenetére

Akkor a kalapálás helyett a vodás Sharpoddal próbálj infrán képet küldeni :)

Én is csodálkoztam, de a terminál.hu forumon a Sharp gx30 topicban érdekes dolgokat írnak erről..

[Szerkesztve]

Aktív témák