Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Linux host és guest alatt egy Workstationben meg lehet azt oldani, hogy a VM alatt Promiscus módban használjam az Ethernet Interfacet? IPS/IDS-t szeretnék VM-ben építeni, de a Workstationnél nem tudom hogy lehet az interfacet promiscus módba kapcsolni.
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Van egy Mac guest machine vmware ws 10-ben, de egyszerűen sehogy sem tudok külső, fizikai pendrive-t felcsatolni a gépbe. A Removable Devices-nál egyszerűen nem jelenik meg, sehogy sem tudom becsatolni. Ez igaz linux és windows guestekre. A vicc az, hogy eddig simán ment mindenhol, most meg sehol semmi... mi lehet a gáz?
-
McSzaby
őstag
válasz
kraftxld
üzenetére
Nem, ne haragudjatok, én írtam le idiótán. Magát a telepítő image-t akarom pendrivera rakni és pendriveról telepíteni merevlemezre. Mint mikor Live Linux Pendrive-t készít az ember és arról telepíti az éles gépre. A gép, amire telepíteném, abban nincs cd/dvd..
Jah, és amilyen jó vagyok az is elírtam, hogy ESXi lenne.. -
McSzaby
őstag
Májas!
Melyik programmal tudnám megoldani, hogy az ESX-t pendriveról tudjam bootolni?
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Egy elég elvetemült ötletem van, ami nem biztos, hogy 100%-ban kivitelezhető ezért írok először ide. A lényeg, hogy van egy brazosom, ami mint tudjuk nem az erejéről híres, de eddig nem volt vele gond. A következőt szeretném megcsinálni:
Mivel szeretnék egyszerre Windows és Linuxot is gyakorolni, ezért kéne mindkét oprendszer kb. azonos "szinten". Szóval a következő eshetőség jutott eszembe. VMware ESX-ben telepíteném mindkettőt. A kérdés ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ez a gyönge is proci elbírja-e majd? Illetve az a kérdés még, hogy én ezen a gépen néztem mindig FULLHD filmeket, amit mindenképp szeretnék megtartani. Tehát ha feltelepítek egy ilyen szervert, akkor fizikai gépet ki tudom-e rakni a tv-re, mondjuk a linuxot, mint futó operációs rendszert? (Szóval nem távoli asztallal és egyebekkel, hanem egyből, "real time-ban") Remélem érthető voltam..

-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok vmware-ben a virtuális gépbe bevinni egy fájlt a normál gépemről?

-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Vmware 8-ban meg tudom azt tenni, hogy két virtuális gépet összekapcsolok? Szóval mintha fizikailag hálózatba lenne kötve. Linux szervereket gyakorlok és a tartomány belépéshez kellene egy win-t felraknom virtuálisban!

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, tudom, ezért kérdem én, hogy valahogy nem lehet-e kilőni a futtatott oprendszerek képét a fizikai videó kimeneten?