- Yettel topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ha a diskeknek nincs baja, akkor szerintem döglődik a raid controller, lehet véletlen egybeesés, hogy a pendrive (vagy az usb controller/hub) is. Persze ennek elég kicsi az esélye, így inkább alaplap vagy egyéb probléma a géppel. Jól gondolom, hogy Microserver Gen8? Tudom, hogy még mindig kedvelik sokan, aminek jó oka van, de nagyon öreg vasak már ezek, eljárt felettük az idő, csoda hogy még mennek. Esetleg próbáld meg meghajtani a gépet, raid tömböt más OS-el (pl. live linux usb-ről).
Ha engedik a lehetőségek, én a helyedben kicserélném valami másra, és Proxmoxra váltanék sw raid-el. A mai CPU-k mellett már nincs sok értelme a raid hba-knak, több gond van velük, mint amennyi előnyük van, már az enterprise világban is elavult megoldásnak számítanak. Otthonra esxi hw raid-el meg pláne önszívatás kategória már.
A pendrive-ot én simán dd-vel menteném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- AKCIJÓÓÓ!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest