Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MrSealRD
üzenetére
Ha a diskeknek nincs baja, akkor szerintem döglődik a raid controller, lehet véletlen egybeesés, hogy a pendrive (vagy az usb controller/hub) is. Persze ennek elég kicsi az esélye, így inkább alaplap vagy egyéb probléma a géppel. Jól gondolom, hogy Microserver Gen8? Tudom, hogy még mindig kedvelik sokan, aminek jó oka van, de nagyon öreg vasak már ezek, eljárt felettük az idő, csoda hogy még mennek. Esetleg próbáld meg meghajtani a gépet, raid tömböt más OS-el (pl. live linux usb-ről).
Ha engedik a lehetőségek, én a helyedben kicserélném valami másra, és Proxmoxra váltanék sw raid-el. A mai CPU-k mellett már nincs sok értelme a raid hba-knak, több gond van velük, mint amennyi előnyük van, már az enterprise világban is elavult megoldásnak számítanak. Otthonra esxi hw raid-el meg pláne önszívatás kategória már.
A pendrive-ot én simán dd-vel menteném le.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest