Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most jutottam oda, hogy megint foglalkozni tudjak ezzel a dologgal.
Próbáltam úgy, hogy kiszedtem inventoryból (Unregister), vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket (scsi0:2, scsi0:3, scsi0:4, scsi0:5, scsi0:6), elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, ott hozzáadtam a meglévő 3 diszket ugyanazokkal az scsi csatolókkal, amikkel korábban voltak. Ezuntán megpróbáltam bebootolni, ugyanazt a hibaüzenetet kaptam: Unable to enumerate all disks.
Próbáltam azt is, hogy kiszedtem inventoryból, vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket, elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, és fizikai diszkek nélkül próbáltam bebootolni, szintén ugyanaz a hibaüzenet.

Tüzetesen átnéztem a VM-hez tartozó vmx fájlt, nem látok benne olyan sort, ami az scsi0:2 - scsi0:6 csatolókhoz lenne köthető. scsi0:0 és scsi0:1 van, azok virtuális diszkek, az SSD-n vannak, ezeket egyáltalán nem piszkáltam, nem voltak kiszedve a VM alól.
Galopp: ez nekem is eszembe jutott, de ha tegyük fel nem kivettem volna a diszkeket, hanem elszállt volna valamelyik, akkor anélkül nem tudnám bebootolni a VM-et? Az elég nagy baj lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fujifilm X
- iPhone-t használók OFF topikja
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest