- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Apple Watch
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
-
Mobilarena
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Most jutottam oda, hogy megint foglalkozni tudjak ezzel a dologgal.
Próbáltam úgy, hogy kiszedtem inventoryból (Unregister), vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket (scsi0:2, scsi0:3, scsi0:4, scsi0:5, scsi0:6), elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, ott hozzáadtam a meglévő 3 diszket ugyanazokkal az scsi csatolókkal, amikkel korábban voltak. Ezuntán megpróbáltam bebootolni, ugyanazt a hibaüzenetet kaptam: Unable to enumerate all disks.
Próbáltam azt is, hogy kiszedtem inventoryból, vmx fájlban kitöröltem az összes fizikai diszket, elmentettem, majd ismét regisztráltam a VM-et webgui-n, és fizikai diszkek nélkül próbáltam bebootolni, szintén ugyanaz a hibaüzenet.

Tüzetesen átnéztem a VM-hez tartozó vmx fájlt, nem látok benne olyan sort, ami az scsi0:2 - scsi0:6 csatolókhoz lenne köthető. scsi0:0 és scsi0:1 van, azok virtuális diszkek, az SSD-n vannak, ezeket egyáltalán nem piszkáltam, nem voltak kiszedve a VM alól.
Galopp: ez nekem is eszembe jutott, de ha tegyük fel nem kivettem volna a diszkeket, hanem elszállt volna valamelyik, akkor anélkül nem tudnám bebootolni a VM-et? Az elég nagy baj lenne.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest