- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
HM21
tag
Váááá, nyugi.
En nem fikázásból mondtam, semmi bajom sincs az Ordasi-féle blokkokkal, nekem is 3 ilyen van a a gépben. (CPU, GPU, Chipset).
Szerintem olcsó és jó, én pl sajnálok 10-12 ezer pénzt kiadni más blokkra, amikor a különbség mindössze pár fokban mérhető... nálam a proci (2300 MHZ, 1.75 V, Tbred-b), 1 óra prime után 47 fokos volt, úgy hogy a radiátoron,(ami egy cirkóból van :DD) alig indul el az egyetlen darab 12 centis ventillátor, mert 5 voltra van kötve. :D
Én a lefogatókat magam barkácsoltam, ha lenne fényképezőgépem csinálnék fotókat, de sajna nincs. :( -
HM21
tag
Yay! Ordasi blokk rulezz :D
Nálam nincsen semmi ilyesmi gond, igaz, nekem AN7 -em van, 2300 mhz en, 1.75 voltom járatott xp - vel a PWM temp 55 fok (1 óra prime után).
Szerintem ez nem olyan sok...
Semmi légáramlat nem éri,(vízhűtés miatt:D) még bordákat sem ragasztottam rá.(De azért lehet hogy rárakok pár kis bordácskát :) )
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest