Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
NorDezs
senior tag
Üdv! Bekötés/ventillártor témában kérném a segítségetek. Csináltam egy egyszerű rajzot, amin a radik és a ventillátorok/venti helyek vannak. A sorrendet így képzelném el: pumpa-cpu-280slim radi-vga-240 monsta radi-pumpa. Mit szóltok ehhez?
Illetve milyen ventillátorokat ajánlanátok? Lilával jelöltem a meglévő 140-es Fractal silent ventiket, ezek kifelé tolnák a levegőt a házból. Az alul lévő sötét és világos kék (120mm), illetve a rózsaszín (140mm) ventik pedig befelé fújnának. Kérdés, hogy ez így jó lehet-e, illetve milyen ventiket ajánlanátok a világos kék és rózsaszín helyekre. Ezek ugyanis még nincsenek megéve. -
NorDezs
senior tag
Sziasztok,
Asus RX 5700 XT TUF kártyára szeretnék full cover blokkot venni, de csak aliexpressen találtam, általam két nem igazán ismert kínai márkát. Barrow ez elméletileg tuti jó, a másik pedig Byski, de itt már alapból képet kell küldeni a nyákról, hogy megnézze az eladó a kompatibilitást. Mit gondoltok vállalható ezek közül valamelyik? Ha nem akkor van esetleg alternatíva?
-
NorDezs
senior tag
válasz ViZion #21301 üzenetére
Csak durván hangzik, de nem volt az olyan vészes. Az egyik sarkából kellett levágni 3x4mm-t. Igazából nem is értem miért volt ott akkora a blokk. A közelben sincs semmi, a vízcsatorna is 4 centire fut attól a résztől...
A bekarikázott sarkot kellett levágni.[ Szerkesztve ]
-
NorDezs
senior tag
válasz ViZion #21298 üzenetére
Igyekeztem! Még a vinyókon gondolkodom, hogy egy silent boxba beledobom őket. A ventik 5V-on mennek, így torony magasan a vinyó és a legendásan halk D5 hallatszódik csak.
Amúgy VGA blokkal volt szívás. Eredetileg gyári 7870-re volt, nekem meg HIS van. A két kártya felépítésa 99,9% megegyezik, kivéve, hogy a gyárin van két kondi egymás mellett a felső élnél. Na nálam ez egymás alatt van, dehát ugye az ember legjobb barátja a kutya, a második meg a flex, így kicsit kezelésbe vettem a blokkot, és aztán szépen felment
-
NorDezs
senior tag
Összeraktam végre én is vízhűtésem. Dobok pár képet, bár sajna a VGA tápkebelét még nem sikerült lecserélnem harisnyázottra, de ami késik nem múlik.
A ventiket hogy érdemes felrakni? A monstára egyértelmű, hogy kell a push-pull, de a slimre melyik a jobb push vagy pull? Van egyáltalán érdemi különbség?
-
NorDezs
senior tag
-
NorDezs
senior tag
Csövet milyet ajánlanátok? 19/13-as Masterkleeren gondolkodom, de most láttam 15,9/12,7-et is. Mennyire számít a falvastagság? Vagy esetleg teljesen más márka ajánlott?
-
NorDezs
senior tag
Üdv! EK Webshopból nem tervez valaki rendelést? Kellene egy FC Bridge, de ezt el sem postázzák az alacsony ára miatt. Vagy esetleg van valaki, aki pont szabadulna tőle?
-
NorDezs
senior tag
Üdv!
Szeretnék összerakni egy vízhűtést a Define XL R2 házamba. A következő alkatrészeket akarom hűteni 4690K vagy 4790K ezt még nem tudom, illetve a videókártyát, ami egy HIS7870.
A következő cuccokat néztem ki hozzá:
Pumpa - Alphacool VP655 és XSPC Acryl Dual 5,25 tartály
CPU - Alphacool NexXxoS XP³ Light - Acetal
GPU - EK Water Blocks EK-FC7870 - Acetal + Nickel
És nagyjából itt akadtam el, a radinál. Van egy mo-ra2 radim, de ezt ugye házon belül nem tudom elhelyezni, házon kívülre meg semmit nem akarok tenni. Mit gondoltok milyen radik kellenének? Én egy 240-es Alphacool monstában gondolkodok előlre, felülre pedig szintén 240, de slim. Vagy felülre érdemesebb lenne egy 45-et venni és azt passzívan hagyni, mivel a ventiknek már nem lenne hely. Esetleg még hátra tudnék 1x140-ből bármekkorát berakni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- 1db Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm radiátor !
- ThermalTake processzor vízhűtés újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest