Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekebatta
tag
A csövekre visszatérve, azért mielőtt rendelsz mérd ki rendesen centivel, hogy ne 10 cm múljon a megvett cső hossza... Nem tudom mekkora kuckóba lesz, az enyém Super Tower és a 3,3m- ből maradt kb 40-50cm...
Amit Te linkeltél csak 2 méteres!!!
Bár sztem jó fajta, a Bolt megbízható...! -
őstag
A cső vastagsága és minősége befolyásolja, hogy milyen kicsi hurkot tudsz hajtani belőle mielőtt megtörne a cső....
Általában 16/10es szoktak használni az emberek. Azok nagyon jól hajlíthatók. 10es méret fölé nemigen érdemes menni, mert a csatik belső átmérője 10, alatta viszont csak feleslegesen növeled az ellenállást.
Van egy-két tag akik 13as csatikra rámelegítik a 10 esetleg 11 es csövet ekkor nem kell rá bilincs, // nem kell megvenni a méregdrága hollandis csatlakozót se //. Reméljük nekik sose fogja a nyomás lerúgni a csövet.
Nekem személy szerint 16/13as a rendszerem de mentségemre legyen mondva piszok olcsón / 1/3 áron / vettem az arany csatikat....[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest