-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz #65675776 #48037 üzenetére
Nem hinném, hogy rosszúl gondolod! Megnézném ugyan azt a tesztet egy 360/45-ös alu radival.
Remélem bővítik később a kínálatot nagyobb alu radikkal mert szerintem van létjogosultsága a dolognak.
Én biztos beneveznék egyre ha most építenék! A FC blokkokat pl én pont a horror áruk miatt kerülöm, így meg elérhető azoknak is akik nem akarnak ennyit költeni.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Weareus
addikt
A 240 - főleg hogy slim - sokkal inkább probléma a csendes cpu+gpu hűtés szempontjából, mint az, hogy alumínium. Mivel az egész rendszer alu, még élhető is lenne valóban, de nem ezzel a radimérettel. Az általam linkelt mérésnél - mivel 4790k volt a tesztben - felmerül még a cpu-kupak kérdése is.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
proci985
MODERÁTOR
EKk azert jellemzoen rendben vannak. a galvanbevonat egyebkent annyira nem gaz, a gpublokkjaim nekem nikkelezettek de a CPU blokkom sima rez es nalam nem szmortyisedett el a rendszer.
Alphacool, Aquatuning, esetleg aproban nezz korbe, par eves blokkokat ki lehet fogni olcsobban. ameddig meg nincs elrepedve meg microfines addig igazabol majdnem mindegy melyiket veszed.
---
ami a problema itt, hogy az uj alu egybezivukkel lehet meg ordenare meretu szivas a tulajoknak. mondjuk ebben sincs ujdonsag, a zalman reseratorok is aluk voltak.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- További aktív témák...