Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Öt készüléket hozott a nemzetközi piacra a Meizu
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Aktív témák
-
prmcsk
addikt
válasz
redraven85 #4280 üzenetére
"Nekem egy Q6600 asra kellene meg az alaplapra"
Háááát ? Necces, de ez még szerintem belefér, a tuningja már nem.....
-
prmcsk
addikt
válasz
redraven85 #4277 üzenetére
De most tényleg.....Már ne haragudj, de ha kaptad, annál olcsóbb nem lehet...A bigwatert megverni még állítólad sem kunszt..El fo vinni egy konfig procit, de sok csodát ne várj tőle szerintem, főleg ne, ha tuningban is gondolkodsz...
-
prmcsk
addikt
Először is, kalap le.........
Említed a a "nagy blokktesztet". Remélem, hogy "referenciának" számító blokkokkal ersztitek össze a sajátotokat. Szerintem elég,ha egy D-Tek fuzion és egy Enzo lesz az ellenfél, mert ha ezek mellett jól szerepel, tuti a biznisz.....Nameg, kíváncsiságból..
-
prmcsk
addikt
válasz
Tidor00 #4224 üzenetére
Hát nem olyan rossz az... Nekem is ilyen van, ezért mondom...Szedd szét, takarítsd ki a mikrovájatokat ( nem egyszerű, mert a legvékonyabb tű hegye sem nagyon fér közéjük), tartsd be az IN-OUT jelölést és (álló házban) az IN alul legyen....
Nekem így vagy 5 fokot hozott és ügyelj rá, hogy ugyanúgy is rakd össze.. -
prmcsk
addikt
Na itt vagyok.....Működés közben megtükröztem az ominózus részt, de a
gyanús helyen, (a talp és fedlap közötti "O" gyűrűnél),semmi szivárgásra
utaló jelet, nem találtam..Tovább vizsgálódtam és megtaláltam a hibát. Nem a hozzá adott gyári csonkokat használom, mert könyökkel jobban el tudom helyezni a gépemben, így letekertem
a régi blokkomról a könyököket és becsavartam az enzo- ba. Na ezt nem kellett
volna, ugyanis a használt, nyomott csonktömítésnél szivárgott a rendszer.
Az tévesztett meg, hogy a víz a leszorító jobb alsó sarkában gyűlt össze és
cseppként távozott.Megkövetek mindenkit, hamu a fejemre, de én is csak ember vagyok, tévedhetek..
-
prmcsk
addikt
Volt itt már szó az enzo blokkok eresztéséről...Nemrég a gépem képe random lefagy.
Újraindít, akkor meg szemcsés a kép. Nomif@szvanmondom" ? VGA ki és pont az egyik memória chip szélén gyanús zöld "algásodást" látok, ami egyértelműen a víz jele...Kisecset, nitróhígító elő, (csak óvatosan) megtakarít a kártya, vissza és fut.
Jön az enzo tuning... -
prmcsk
addikt
válasz
szacsee #4165 üzenetére
Ha "mindegy" volna is én biztos, hogy csonkal lefelé raknám fel, ismerve a víz tulajdonságait...
De ha már itt vagyok: R.Zoli -n kívül van, aki MX-2 pasztát tudna nekem gyorsan szerezni, vagy eladni ? Zoli napok óta nem válaszol a privátomra, így lemondtam róla, hogy ő lesz az eladó..
-
prmcsk
addikt
Fiúk !
Van külön Q6600 kazán procira külön kifejlesztett vízhűtő blokk ?
A négy mag és azok elhelyezkedése miatt lehet, hogy valamelyik gyártó gondolt erre ?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tíz éves lett a The Witcher 3: Wild Hunt
- Hardcore café
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest