Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #42111 üzenetére
Én Valvoline SuperCoolant-ot használok, de ez is össze tudja dzsuvázni szépen a vizet meg a blokkokat
-
Sziasztok.
Anno már 1x nekifutottam akkor sikertelenül, de most teszek még 1 próbát.
Szóval érdekelne valakit egy P6T Deluxe sorozatra való komplett blokk szett?
(Akár csak a blokkok, vagy ha kell akkor akár lappal együtt.) -
Csak érdeklődés szinten teszem fel a kérdést.
Érdekelne valakit egy P6T sorozatra való alaplapi szett?
(Lehet váltanék SB-re, és ha így lenne feleslegessé válna a számomra.) -
válasz
Nippon #35832 üzenetére
Gyerekjáték.
A kártya hátlapján a DVI csati mellett ki kell tekerni 2 csavart, plusz a kártya hátán van asszem 9 vagy 10 csavar amit ki kell szedni, valamint még 4db csavart ami az András kereszt alakú lefogatónál van. Ezután egy határozott mozdulattal le lehet venni. Illetve még a ventinek kell lehúzni a csatiját.
Aztán le kell vakarni a gyári trugyit a gpu-ról mert olyan mint a kő, legalábbis nekem az volt.
Olyan állaga volt mintha évek óta ugyanaz a paszta lett volna rajta. Én óvatosan leszedtem, majd adtam neki MX-2-őt.
Ezután fel kell helyezni a ramokra a thermál padokat, majd a blokkra a távtartókat, és a végén összeilleszteni, csavarokat a helyükre, aztán mehet be a helyére.
Majdnem kevesebb idő megcsinálni, mint ezt most itt leírni -
Megjött a blokkom a 6950-re épp most rakom össze felé, nemsokára jövök a képekkel.
-
Na úgy néz ki végre valahára pénteken itt a blokkom a 6950-re, bár volt egy kis csúszás, de már úton van.
Majd tolok fel képeket. -
Az X2-őt ne hasonlítsd se az 5850 se a 6950-hez. Eleve 2 gpu, még szép hogy jobban melegszik.
Ha nekem lenne akkor valószínűleg én se javasolnám a tripla radit.
De nekem már megvan egy ideje a wasser, és nyáron se szokott különösebb gond lenni.
És mivel Imi87-nek is 6960 lenne ezért szerintem neki is elég lenne a tripla.
Meg jut eszembe azért a radim, nem épp a csúcskategória, mert csak egy Nexxxos Extreme, abból is a tripla. Azért vannak ennél sokkal jobb tripla radik is.
Másik dolog hogy ennek a furmak + linx vagy prime dolognak se látom értelmét, mert soha nem fog akkora terhelést kapni a rendszer. Természetesen kitesztelni a cuccokat jó, de a mindennapok során úgy sem tudja majd úgy letermelni.
Ennek ellenére viszont veheti a MO-RA-t szíve joga, és azt én is elismerem hogy abban van tartalék, de én legalább 2 okból nem venném. 1: Az ára, 2: volt már házon kívüli radim és mozgatásnál csak nyűg, mig a mostani tripla kényelmesen elfér a házon belül. -
Már mondtam a múltkor, hogy nem tudom ki volt aki szerint nem visz el egy húzott I7-et és egy 6950-et egy tripla radi, de biztos nincs igaza.
Akkor is írtam és most is, hogy 3800-on megy az i7, a vga alapon, a hőmérsékletek meg idle így alakulnak.A vízem 33.5 fokos a szobában 25-26 fok van, a radin a ventik ~450-et pörögnek, a d5 1-es állásban van.
Igaz nekem 5850-en van de szerintem a 6950-el se lehet sokkal melegebb, ha egyáltalán melegebb. De hét végén jön a blokkom, szóval akkor tudok majd szolgálni adatokkal. -
Gyerekek, érdekelne valakit egy 5800-as ati sorozatra való fullcover blokk?
Egy Heatkiller GPU-X3 58x0 pontosan.
Csak mert ha valaki mond egy elfogadható árat rá, akkor inkább adom oda neki, mint hogy szétmarassam azért hogy rámenjen a 6950-re. -
Hát nem tudom, de nekem simán elég.
Nekem a ramokat és a vinyót kivéve mindenen víz van (lap, proci, vga) és egy erősnek nem nevezhető hűtőm van, és idle a vízhő 33.9C 24-26C szobában.
A radin 3db AC PWM-es ventik vannak, és 480-at forognak, a proci egy 3800-on üzemelő i7-920, egy alapon járó 5850-el. A pumpa egy D5 vario, és 1-es fokozatban megy. -
Gyerekek nem akar valaki mostanában blokkot, venni a kártyájára?
Csak mert lehet én vennék egyet kintről, és ha többen vennénk, akkor eleve olcsóbb lenne, plusz a szállítási költségen is osztozhatnánk.Illetve valaki tudna linkelni nekem olyan tesztet ahol a 6950-re való blokkokat tesztelik?
-
válasz
Razermazer #35439 üzenetére
775/1155/1156 ha jól tudom ugyanaz
-
válasz
helkis #35420 üzenetére
Arról pont nem lőttem, mert mikor elkezdtem akkor csinálni akartam mindenről szép sorjában aztán felbasztam magam, hogy mégse jó, azt utána már leszartam az egészet.
Pedig inkább hittem azt hogy a furattávolságok nem fognak egyezni, mintsem azt hogy az a szar fog kitartani.Van viszont "szép" képem a leeresztett vízről
Bár telós kép de azért lehet látni milyen szép színe van. -
válasz
D1Rect #35055 üzenetére
Igen, azt hiszem az.
Nem akarok, feljebb váltani több okból sem.
1: Anno már próbáltam a 19-es csövezést és ormótlanul nagynak tartottam, bár igaz akkor sokkal kisebb házam volt még.
2: Le kellene cserélni megint a csatikat is, amit meg nagyon nem szeretnék márAmúgy még közel sem biztos, hogy fogok cserélni, mert nem győztem meg még magam hogy megéri e váltani nekem a 9650-re.
-
Annó volt róla szó, hogy van e különbség ha szívó módban vagy fújó módban vannak a ventik a radin.
Azóta tisztult már a helyzet? Eddig szívó módban voltak, de ezután lehet fújóba lenne.
Lenne 1-2 foktól nagyobb eltérés? (1-2fok nem számít) -
Valaki meg tudja mondani, hogy kb hány deci lötyi fér bele egy noise isolatorba?
-
Gyerekek, nem készül valaki mostanában külföldről rendelni?
13/10-es jó minőségű fehér (nem átlásztó) cső kellene nekem.
Itthon csak a subcoolingon láttam és ott is csak 16/10-es méretben. -
válasz
Mr.Csizmás #28785 üzenetére
szerintem tripla
-
Hello.
Aki esetleg most akar venni P5k szériás lapjára blokkokat keressen meg pm-be, nekem van egy komplett alaplapi szettem jó áron
2db EK (sb/nb) 2db heatkiller (FET) -
válasz
easy...rider #18255 üzenetére
nemtuom de elég sokan ilyet használtam, és nem nagyon hallottam erre panaszt.
Mellesleg nekem is ez van bár mág csak pár hete használom, szóval kiváncsi leszek rá, hogy majd mikor pucolni kell a rencert lesz e benne. -
válasz
Tothgera30 #16367 üzenetére
Azt a Thermaltake Rocket-et kb villanyoszlopnak használnám másra nem nagyon.
Megmerem kockáztatni azt hogy egy TRUEX120 közel olyan hőmérséklet értékeket produkálna mint a rakéta. Ahogy "malacka" () kollégánk is mondta szerintem felejtsd el, és vegyél egy normális alkatrészekből összeválogatott szettet.
Fentebb linkelt hozászolásodban láttam hogy van egy csomó olyan dolog amit ha kihagysz akkor simán belefér a ktsgvetésbe. -
válasz
Tothgera30 #16360 üzenetére
Őőőő nem állsz te véletlenűl valamilyen rokonságban nygma barátunkal?
-
válasz
pentium4 #15224 üzenetére
És miért nem jó neked egy Cape coolplex vagy egy Noise Isolator?
szerk: ja bocs látom neked a pumpa rögzitése kell, én azt hittem hogy a kiegyenlítő tartályt akarod oda.
-
válasz
__vizipók__ #14548 üzenetére
Ilyeneket ne kérdezzé he mert én is csak most kóstolgatom a dolgokat, eddig léggel daugoztam.
De szerintem ha megengedheted magadnak inkább vedd meg a jobbatm mert nem is inkább az értékvesztés hanem a vesződség miatt (ereszd le a vizet stb) megéri megvenni alapból a jobbat, és nyersz is pár fokot lehet.
De kérdezd inkább az okosabbakat. -
válasz
__vizipók__ #14546 üzenetére
16500 de ez csak a quad miatt kell, szerintem egy 2 magoshoz elég kissebb is.
-
válasz
__vizipók__ #14544 üzenetére
Én pont most veszem a vizet Nyugdíjas kolléga közbenjárásával.
74K-ra jött ki a rencer cakk-pack, ami a következőket tartalmazza.
CPU: D-Tek Fuzion
Radiátor: Nexxxos Extreme III
Szivattyú: Laing D5
Tartály: Noise Isolator
Egyéb: csövek, csatik, meg EK blackplate 3x S-FLEX 1200RPM, Radi tartó, Mx2 paszta, Thermosensor a vizhő mérésére. -
nemsokára beállok a sorba, thenksz tu dö Nyugdíjas
-
Hi.
A közeljövőben vízre fogok áttérni.
Érdekelne hogy van e itt olyan, aki Enermax Chakra házban használ vizet?
Pár képpel megdobhatna. -
Hello.
Mivel lassan megjön az uj procim (Q6600) igy elhatároztam, hogy venni kéne egy komplett vízhűtést. Igen eddig ez szépen és jól hangzik. De innen megfőtt a tudomány, mivel nem igazán vagyok ebben a témában itthon.
Kérdésem az lenne mit ajánlanátok nekem, amit emberi áron mérnek?
Elsősorban komplett vízhűtésre gondoltam, nem pedig darabokból összerakottat, bár nem vagyok semmi elrontója (vga+proci már megteszi nem kell olyan amiben szinte mindent a víz hűt.)
Illetve van e valami hátrány ha vizet használnék?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest