Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Lucif-R
senior tag
válasz
body007 #20246 üzenetére
Első körben KE-RE-SŐ !!!
Bal fent található igen hasznos dolog... megkímél minket a hülye 1000x elmondott kérdésektől / válaszoktól, mint időben mint hsz.számban is spórolunk és te is mert nem kell megvárnod míg valaki válaszol.
Második kör... Nyugdíjas reakciójával egyetértek...
szedd szét eresszed le de azonnal... a csapvíz egyrészt dzsuvás, klóros, vízköves. 1-2hét alatt is korrodálhatja a cuccaidat, nem beszélve a vízkő lerakódásról ( jójó azt talán lassabb de k ra nem egészséges ).
Kimaradt egy két csati... Tody másnapra el tudja küldetni futárral... vagy Bp-n sztem aznapos átvétellel megoldható Nyugdíjasnál, Todynál, OC-nél vagy valamelyik túlbuzgón bevásárolt VizesKollegánál.
Keverési arány... KE-RE-SŐ !!! Légtelenítés KE-RE-SŐ !!!
Képet mutass a rendszerről és akkor ha fizikális elhelyezés probléma van és amiatt gáz a légtelenítés akkor meg tudjuk mondani, hogy miért. Nemmelesleg mi az hogy "nekem sokáig tartott"? 1perc? 20perc? 3óra? Mi tartott sokáig? Bubis volt a cső? Szortyogott a pumpa? Habvolt a csövekben? stb...
Tudom anyámat... de ez van... ne legyünk má ilyen balgák... ott a kereső... 20k hozzászólásban kb majdnem minden benne van... én is onnan keresek most is az 1.hsz-hez.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Napelem
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest