Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Na nekiestem a rendszeremnek és egy kicsit átkonfiguráltam. Sajna ehhez bele kellett nyúlni a gépbe is, amitől pedig irtózom, de hát ha lúd, legyen hideg..
1) levettem a hűtőbordát és megnéztem alatta a lónyálat. Namost éppencsakhogy 1 pici pöttynyi valami volt rajta, a régi 600-as athlonom pedig tocsogott a pasztától... Ide felkentem még egy keveset, amit egy másik régi hűtőn találtam, meret paszta ügyileg nem voltam felkészülve. (szóval egy kis ezüszt még lesz rajta, az megint csak használ majd valamit)
1A) megnéztem közben a proc hőmérő helyzetét is, teljesen hozzányomódik a proc aljához.
2) kiderült, hogy hiába kértem 300W-os tápot a srác aki a gépet összerakta egy 235W-os tápot tett bele, ami állítólag egyébként is nagyon kevés.
3) az alaplapot és minden egyebet betettem a régi toronyházamba, ahol egy kicsit több a hely meg a levegő.
Na szóval most szépen lement 48-49 fokra a proc hőmérséklete, remélem ez bezárt házban sem megy sokkalé feljebb.
Tanulság: legyen hely a házban, legyen megfelelő a táp, legyen elég paszta a borda és a proci között. Namost, hogy nekem hogyan sikerült összehozi hogy mindegyik el legyen b'szva?...
Ge.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A Spiders-t is elérte a végzet, megszűnik a csapat
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest