Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ulefone Armor 28 Ultra - túlerő a terepen
Új hozzászólás Aktív témák
-
SABIC
lelkes újonc
válasz
zolipapa 66 #451 üzenetére
Én arra gondolok hogy átmásoltam a régi Samsungos telefonról a Vivora az appokat, ezeket az appokat betette égy mappába egyéb alkalmazásom néven, ott egy listában benne vannak ha ráklikkelek akkor felboja hogy megnyithatom, de másolni nem engedi, csak klónozni megpróbáltam kb 10 appot tudott klónoz i az asztalra. Nem hinném hogy bonyolultnak kell lennie, csak valamit bem látok. Samsungnál pedig vannak,külön letölthető ikonok itt nincsennek sajnos. Szokni kell de nem hittwm volna hogy ennyire fapad, grafikák figyelmeztető üzenetek..hát nem túl modern
, a kamera jó és a kijelző brutális.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Bár nevében nincs Ultra, elég sok tulajdonságát az X100 Ultrától örökölte a Vivo csúcskészüléke.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen routert?
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest