- Telekom mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Tosca
csendes tag
Hű, de sokan lettünk. Amúgy is megyek arra a héten mert mást is kell vennem.
Az áraik a Milleneum Falcon kipuffogóját karmolják, de megkérdezem. -
Tosca
csendes tag
Köszi azért! Most kb. 30-an vagyunk. Az a baj, hogy elszelel a topic mire elolvasnák még egy páran.., de hát ez a szavanna törvénye.
Jó éjszakát!
:o -
tozso
tag
Szerintem a négy betűs svéd áruházban találsz olyat amit szeretnél, ott elég sok minden van.
Na meg persze nem olyan régi butort kell venni az antikváriumban.
Esetleg próbáld meg megnézni egy trofeákat áruló üzletben, vagy ha ott nincs akkor kérdezd meg nem e ismernek egy olyan helyet ahol ezt beszerezheted. -
Kidus
őstag
Az egyik rokonom régiségkereskedő, úgyhogy tudom, nem két fillér egy vitrin. Ha gondolod, küldj egy mailt és megprószálok képeket szerezni, vagy felhívom, és megkérdezem, milyenek vannak, és milyen árban. Persze az sem mindegy, hol laksz, a szállítást is meg kell oldani, ami plusz pénz....
-
Tosca
csendes tag
Iskolákban, múzeumokban nem selejteznek valyon ilyeneket?
-
Tosca
csendes tag
Bútorboltban nem árulnak ilyeneket, ez nem ''hagyományos, piacképes és kelendő'' árucikk. Napóleon vitrinéhez meg kevés vagyok.
-
Tosca
csendes tag
Félkezű vagyok.
-
Tosca
csendes tag
Szükségem lenne egy olyan kiállításos, múzeumos vitrinre. Olyan 1x1 méter, üveg tetővel, 4 falábbal. Gyűjteményt tennék bele, hogy mindíg lássam.
Van valakinek 5lete?
Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Eladó Lenovo Thinkpad P72 FHD IPS i7-8850h Quadro P3200 16gb 512gb gar
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Manli RTX 3070Ti
- Asus TUF 27" 165Hz gamer monitor
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest