- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy manapság érdemes-e még C-n kezdeni tanulni programozni vagy teljesen felesleges lépés?
Jelentkeztem egyetemre, és külsős információk szerint 3 évig a C-t tolják, aztán utolsó évben van lehetőség szabadon választott nyelv tanulására (esetemben C#). Már középiskolában elkezdtem a C# nyelvet, és úgy döntöttem, hogy ezt a vonalat viszem végig (ASP.NET és a többi...) viszont így ez a "projekt" bukott. Ma még érdemes az alapokat C-ben tanulni, vagy hasznomra fog még válni a C ha a későbbiekben mindenképp a .NET felé kacsingatok?
A másik egyetemről hallottam ahova még jelentkeztem, hogy ott a kezdetektől C#-ban programoznak.
Neveket nem említenék, de ahol C-n tanítanak ott az országban elég kiemelkedő az informatikai oktatás, míg a másik intézmény meg sem közelíti...Ha a ti kezetekben lenne a döntés, akkor hogy választanátok a 2 egyetem/oktatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest