- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
Szabesz #4393 üzenetére
Zsír. Erre gondoltam. Továbbá, ha jól gondolom, akkor a VS felteszi a .NET keretrendszert a fejlesztői gépemre és onnantól kezdve elérhetőek a .NET komponensek, továbbá meg kell tanulni a C# nyelvet magát is. Ennek a kettőnek a kombinációja tulajdonképpen a fejlesztés lényege. Jól gondolom továbbá, hogy a .NET azt teszi lehetővé, hogy minnél részletesebben férjek hozzá az operációs rendszerhez és azért írta meg az MS nekem ezt, hogy ha már lehet, akkor szabványosan nyúljak hozzá?
Üdv:
supesz -
supi007
csendes tag
yksz!
Akkor hogy van értelme elkezdeni? Egyszerre szeretném megtanulni a C#-ot és a .NET-et. Elsősorban webre szeretnék fejleszteni, tehát nem egy klasszikus futtatható file létrehozása a cél. Ezért is érdekelne, hogy milyen komponensekre van szükségem, egy otthoni környezet felépítéséhez. Úgy képzelem el, mint a php-t. A webszerveren telepítem a php értelmezőt, megírom a kódot php-ben, feltöltöm a kiszolgálóra és a kiszolgáló értelmezi, amit írtam. Azért, ha jól sejtem itt is erről van szó, nem?
Üdv:
supesz -
supi007
csendes tag
Hi All!
Útkeresés céllal az alábbi kérdést szeretném feltenni. Elgondolkodtam rajta, hogy megtanulom a C#-ot. A kérdés az lenne, hogy ez úgy működik, hogy fogom az IIS7-et egy server 2008-on, aláteszem a .NET 4.0-t vagy 4.5-öt, .NET modult felteszem az IIS7 alá, a kliens gépemen felteszem a Visual Studio-t, bekonfigurálom, hogy a kódom a serveren fusson, aztán leprogramozok egy számológépet és böngészőből megnyitom? Illetve ha akarom, akkor lefordítom a gépemen, készítek belőle egy executable-t? Vagy hogyan kell otthon egy fejlesztői környezetet építeni? Érdekelne, hogy webre is képes legyek c#-ban fejlesztett programokat készíteni illetve desktopra is.
Üdv:
supesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest