- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
supi007
csendes tag
válasz
Szabesz #4393 üzenetére
Zsír. Erre gondoltam. Továbbá, ha jól gondolom, akkor a VS felteszi a .NET keretrendszert a fejlesztői gépemre és onnantól kezdve elérhetőek a .NET komponensek, továbbá meg kell tanulni a C# nyelvet magát is. Ennek a kettőnek a kombinációja tulajdonképpen a fejlesztés lényege. Jól gondolom továbbá, hogy a .NET azt teszi lehetővé, hogy minnél részletesebben férjek hozzá az operációs rendszerhez és azért írta meg az MS nekem ezt, hogy ha már lehet, akkor szabványosan nyúljak hozzá?
Üdv:
supesz -
supi007
csendes tag
yksz!
Akkor hogy van értelme elkezdeni? Egyszerre szeretném megtanulni a C#-ot és a .NET-et. Elsősorban webre szeretnék fejleszteni, tehát nem egy klasszikus futtatható file létrehozása a cél. Ezért is érdekelne, hogy milyen komponensekre van szükségem, egy otthoni környezet felépítéséhez. Úgy képzelem el, mint a php-t. A webszerveren telepítem a php értelmezőt, megírom a kódot php-ben, feltöltöm a kiszolgálóra és a kiszolgáló értelmezi, amit írtam. Azért, ha jól sejtem itt is erről van szó, nem?
Üdv:
supesz -
supi007
csendes tag
Hi All!
Útkeresés céllal az alábbi kérdést szeretném feltenni. Elgondolkodtam rajta, hogy megtanulom a C#-ot. A kérdés az lenne, hogy ez úgy működik, hogy fogom az IIS7-et egy server 2008-on, aláteszem a .NET 4.0-t vagy 4.5-öt, .NET modult felteszem az IIS7 alá, a kliens gépemen felteszem a Visual Studio-t, bekonfigurálom, hogy a kódom a serveren fusson, aztán leprogramozok egy számológépet és böngészőből megnyitom? Illetve ha akarom, akkor lefordítom a gépemen, készítek belőle egy executable-t? Vagy hogyan kell otthon egy fejlesztői környezetet építeni? Érdekelne, hogy webre is képes legyek c#-ban fejlesztett programokat készíteni illetve desktopra is.
Üdv:
supesz
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest