Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raftsman
csendes tag
-
Raftsman
csendes tag
Szia!
Szerintem Dispose esetén elkerülhetetlen, hogy beszélj a GC működéséről is.
Generations
Finalization Queue
F-Reachable QueueEzek ismerete szerintem szükséges Dispose pattern megfelelő implementálására (Basik implementation, Finalizable types) Kitérhetsz még a using használatára is, és hogy ez csak egy syntax sugar (try-finally)
-
Raftsman
csendes tag
EF ForeignKey Data Annotation esetében mindkét megoldás helyes. Lásd itt.
Ha FK és PK nevek megegyeznek, akkor konvencionális szinten nincs szükség Data Annotationre sem.
Bár jobban preferálom a fluentes megoldást, előbbi kettő kevert használata szerintem csak nagyobb zavart szokott okozni.
Erősségi sorrend szerint:
1. Fluent
2. Data Annotation
3. ConventionsMappelésről nehéz mit mondani, nav propertyk nem maradnék véletlen null-ok?
Bár én se feltétlen mappelném ki a nav propertyket vagy csak azokat a propertyket tartanám meg a dto-ban amig tényleg szükségesek.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Sorozatok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Kutya topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest