- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Keresgéltem a témában, de nem jutottam még megoldásra. A problémám, hogy a programomban van 3 usercontrol, és a főablakból szeretnék lefuttatni egy metódust az egyik controlban. Odáig eljutottam, hogy meghívjam, de megáll a futás és azt az üzenetet kapom, hogy "Az objektumhivatkozás nincs beállítva egyetlen objektumpéldányra sem."
A controlokat párhuzamosan hívom meg és egyszerre dolgozok bennük, és szeretnék mentést készíteni a pillanatnyi tartalmukból. A KablistaControl tartalmazza az ExportToCsv() metódust, ami egy lista elemeit kiírja egy csv fájlba. Ha a controlon belül hívom meg, minden rendben, elkészül a file, de ha a főablakból, akkor hiába van addigra feltöltve a lista, nem akarja. Mit csinálok rosszul?A meghívás:
(this.Parent as KablistaControl).ExportToCsv();
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest