- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Erről a könyvről tud valaki nekem mondani pár dolgot: [link]
Mindenképpen akarok venni egy könyvet a témában és eddig ez tetszik a legjobban. Bár ezt még nem fogtam a kezemben... -
Terminus_
aktív tag
válasz
Gregorius #277 üzenetére
Igazából arról lenne szó, hogy a jelenlegi webes fejlesztők közül párat át akarnak tenni c#-ra, mivel sokkal több megrendelés jön .netes feladatokra mostanában. Adatbázispiszkálós nyilvántartóprogramokat kell írnom majd valószínűleg. Legalábbis most még így tűnik. A probléma tényleg az, hogy 2 hét múlva kapom az első ilyen projektet és aszerint akarnak fizetni, hogy milyen gyorsan tanulok bele.
Szóval várok tippeket, akár könyv címeket is, amikből kicsit okosodhatok.
Jelenleg egy ilyenem van: ECMA-334 C# Language Specification -
Terminus_
aktív tag
Sziasztok!
A munkahelyemen kitalálták, hogy 2 hét múlva C# és Visual Studio.NET guru leszek.A probléma csak az, hogy magamtól kell ''feltápolódnom'' addigra. A kérdésem az, hogy miből lehetne jól megtanulni ezeket a csodákat? Tehát rövid idő alatt a legtöbbet kellene tanulnom. Visual Studiót már láttam, programozni is tudok, de C#-ban még nem nagyon bűvészkedtem.
Terminus_
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged