- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
Igen, nekem is ilyen volt az "élményem".
Nekem egy már kész programot kellett javítanom Wordben.SAP-nál ez egy olyan program, ami két darab 6 hónapos ciklusból áll, és Sofware Development, DevOps és Support teamek közül lehet választani. Értelemszerűen én a Developmentet és a DevOps-ot választanám.
Van mentor mindegyik lehetőségnél, igen. A tanulás és a képzés a lényege, a program végén meg 99.99%-os eséllyel az egyik, vagy hasonló teamből kap az illető ajánlatot a munkára.A HR-es előszűrésen én a C#-ot mondtam, hogy kifejezetten azzal foglalkozok most, de bármiféle nyelv IS jöhet.
Mondjuk én villamosmérnökin vagyok és van egy elég jó ilyen irányú ajánlatom is, szóval hogyha esetleg felvesznek az SAP-hez, akkor nem tudom melyik mellett döntenék.
-
joysefke
veterán
Robot porszívó programozás?
Ez lenne az?
Google Coding Interview Question | Leetcode 489 | Robot Room Cleaner - YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest