Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dqdb

nagyúr

válasz alratar #9095 üzenetére

Ha nem a fő projektnél szerepel az System.Data.SQLite.Core csomag direkt függőségként (hanem csak annak egy függőségénél), akkor tedd be oda is. Feleslegesnek tűnik, hiszen függőség függősége, azonban az olyan csomagoknál, amelyek tartalmaznak az output mappába szánt natív DLL-eket és ezt a másolást csomaghoz tartozó targets fájlban CopyToOutputDirectory propertyvel intézik el (és az System.Data.SQLite.Core így tesz, bár próbálkozik bizonyos esetekben direkt másolással is prebuild feltételként és postbuild eventben, biztosra akartak menni ...), ott ezek a natív DLL-ek lemaradnak a kimenetből akkor, ha az adott csomag nem direkt függősége a tényleges alkalmazásnak vagy webalkalmazásnak, hanem csak indirekt.

Régen használtam már SQLite-ot és abból is a gyári csomagot, de valaha ezt duális DLL-lel oldották meg (lehet, hogy nem ez volt a neve, de valami ilyesmi), ami egyszerre tartalmazott natív részt benne az interop kóddal és managed részt a .NET felülettel. Úgy nézem, hogy változott azóta, a .NET Core a tippem a változtatás okára. Kár érte, mert ezzel pont ezt a függőségi szívást lehetett kikerülni.

[link]
    Vagy használd a C# portját, és akkor biztosan nem lesz szívás natív DLL-ekkel.

Új hozzászólás Aktív témák