Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Köszi, hogy szenvedtek velem

Így néz ki nekem:
public sealed class Sexes
{
public static readonly Sexes Male;
public static readonly Sexes Female;
public static readonly Sexes DoNotTell;
static Sexes()
{
Male = new Sexes("Férfi", 1);
Female = new Sexes("Nő", 2);
DoNotTell = new Sexes("Nem szeretném megmondani", 3);
}
private Sexes(string name, int value)
{
//Ide mit kell írni?
}
}A legalsó private metódusba mit kell írni? Return value-t? Hogy tudok az értékekre hivatkozni DropDownList-ből vagy akár máshonnan?
martonx:
"Jellemzően a View-khoz ViewModelleket érdemes készíteni"
Használom is őket, mióta felfedeztem, hogy van ilyen
Nem tudom, hogy jól használom-e őket viszont, minden egyes módosításhoz külön kell ViewModel?
Nekem úgy van, hogy van a regisztráció, profilmódosítás, beállítások. Na most mindegyikhez van egy ViewModel: RegisterModel, ProfileModel, SettingsModel. Ezen kívül van a felhasználók model-je, a User model.
A TempData-t hogy tudom ViewModel-lel helyettesíteni? Én akkor szoktam azt használni, amikor kiírok valami üzit, mondjuk form elküldése után:TempData["SuccessfulProfileModification"] = "Sikeresen megváltoztattad az adataid!";
return View(ProfileViewModel);Ezt hogy lehet beépíteni a ViewModel-be?

Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, hogy jól használom-e őket viszont, minden egyes módosításhoz külön kell ViewModel?