- Nem lesz Xiaomi 16
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #2751 üzenetére
Miért érdekelne engem, hogy 18223 alatt vagy épp egy GuId alatt van az x. elem? Nekem nem fáj egyik sem, mert nem akarom beégetni kódba, de pl. pont egy netes projektben szebb, ha nem úgy megy a kérés, hogy userId=1.
Egyáltalán nem kell vele szopni, ezt nem is értem.
Egy autoincrement intet nehezebb is mozgatni. Ha mozgatni kell vagy esetleg Oracle alá bevinni, takarítani vagy csak mondjuk a teszt adatokat kivenni, akkor lehet gondolkodni, míg egy guid az guid. Fogod és viszed, törlöd, nem lesz semmi baja. Ráadásul sokkal szebb megoldás, nem pedig "beteg kód".
Ha ORM-et használ valaki, akkor meg végképp mindegy (vagyis előnyösebb a guid).
azért az utolsó sorral elvetted a hsz-ed élét erősen.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest