- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
x007
tag
válasz
Gregorius #1485 üzenetére
Néhány esetben azért indokolt lehet, ha nem akarod, hogy leálljon az alkalmazás. AppDomain.UnhandledException ugyan elkapja a nem kezelt kivételt, de a process elszáll.
Én például a worker szálak kódját szoktam trycatchException blockba tenni, így a catch elkapja a nem várt kivételeket, naplózhatom, és az alkalmazás sem borul.
Persze ennek használatának feltétele, hogy az alkalmazás semmikép se kerüljön inkonzisztens állapotba. Tudom... nem szép... ütemező alkalmazásnál még "végtelen ciklust" is okozhat, szóval azért óvatosan kell vele bánni.Naplózó rutinnál (pl TraceListener) is érdemes lehet a biztonság kedvéért elkapni mindent. Mondjuk ez se túl szép...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő