Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
válasz
pmonitor
üzenetére
Köszönöm megnézem.
@pmonitor most egy kicsit nehéz lenne, mert elég sok helyről épül fel. De majd megpróbálom valahogy szeparálni.
Viszont egy másik problémába ütköztem:
Van egy excel fájl. Egy c# programban az user beír egy kulcsszót, mely több sorban is megtalálható lesz valószínűleg az excelben, (felülről lefele vizsgál sorban a program).
A program kinyeri, hogy mely sorokban volt megtalálható a kulcsszó. Ezzel kapunk egy int listát. Ezután ezekből a sorokból kinyerem egy adott oszlop tartalmát és listába szedem ugyanebben a sorrendben (ez fontos!), ahogy a sortalálatok jöttek. Ezzel elkészült egy string lista.
Van egy listbox.
A listbox source a string lista. Ezt fogja látni az user mint találat.
User kiválaszt több elemet a listából, fogalmam sincs melyeket.
Ezt a collectiont szeretném felhasználni egy methodban, amit elvileg a ListBox.SelectedIndices tartalmazza?Na itt jön a bonyolult része, legalábbis amit nem tudom, hogy hogyan kellene csinálni.
Ebben a methodban egy word dokumentumba be akarom illeszteni az user által kiválasztott elemeket tartalmazó excel sorból egy MÁSIK OSZLOP tartalmát egyenként.Logikám szerint szükségem van arra az információra, hogy amit az user kiválasztott elemeket, azoknak mi az excel sorazonosítója és onnantól már tudok oszlopot választani.
Ehhez tudom kellene, hogy amit kiválasztott user az hanyadik volt a string listában, az ugye egyenlő az int listával, ami meg már tartalmazza az excel sor azonosítót.
Ezt a részét nem tudom, hogy hogyan lehetne kinyerni, hogy amit az user kiválasztott azok az elemek hanyadikak voltak a teljes string listában.Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cudy routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest