- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Ahol lehet, érdemes async metódusokat használni (mondjuk egy saját használatra szánt webappnál nem valószínű, hogy észreveszed a különbséget, de egy desktop appnál ha nem async-ot használsz, akkor a mentés idejére megfagy a UI)
A validálással kapcsolatban, én főleg webes alkalmazásokon dolgozom, desktop appot soha nem csináltam még, így nem tudom ott hogy szokták megoldani. Weben általában amit lehet, már a UI-on validálunk egyből, ettől függetlenül a szerveren ugyanúgy még egyszer validálunk.
Biztos van valami event winformsban, amire fel tudsz iratkozni (mondjuk amikor a kurzor elhagyja az input boxot), itt meg tudsz csinálni minden validálást, és submitkor már valid lesz minden adat. Esetleg akkor validálnék újra a service-ben, ha valamelyik field mondjuk már meglévő adatoktól függ, és ez változhat közben.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Mesterséges intelligencia topik
- EA Sports WRC '23
- Revolut
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest