- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Kérlek ne nevessetek ki, még most ismerkedem a C#-al. Szóval szeretnék csinálni egy menüvel rendelkező programot visual studio 2019-ben, windows forms app-ként (net framework).
Eljutok odáig, hogy csinálok egy menustrip-et, hozzáadom a kívánt menüket, amikben évszámok is vannak. pl 2015, 2016, ... 2021.
De azt akarom elérni, hogy az adott menüben jövőre 1-el nagyobb évszám jelenjen meg. Ezt meg is tudom csinálni azzal, hogy beírom az adott menü elemének, hogy vonja ki az adott évet a mostaniból.
Pl this.toolStripMenuItem7.Text = System.DateTime.Today.AddYears(-1).ToString("yyyy");
De ha átváltok designer nézetből egy másikba, majd vissza designer nézetbe akkor ezt az előző sort átírja 2020-ra és törli azt. Hogyan lehetne elérni azt, hogy ne írja át az adott évre, hanem megmaradjon az hosszú formában?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest