Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kiszivárgott, mikor érkezik a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Írtam egy egyszerű console appot ami kitudja olvasni a bizonyos cella értékét excel fileból, de a problémám az, ha megváltoztatom, az értéket a programom a régit olvassa. Gondolom előre feltölti a memóriába az excel filet és abból dolgozik, így csak akkor lesz olvasható számára a változás ha az excel file mentésre kerül és újból lefuttatom a file megnyitás részét a kódnak.
A problémám az, hogy ez elég időigényesnek tűnik, mert másodpercenként legalább 2 értékváltozást kikellene olvasnia.
A kérdésem az, hogy lehetséges úgy megoldani hogy mint cserélem az értéket a cellában úgy a programom is felismerje és kitudja olvasni?
using System;using System.Collections.Generic;using System.Linq;using System.Text;using System.Threading.Tasks;using Microsoft.Office.Interop.Excel;namespace ConsoleApplication1{class Program{static void Main(string[] args){int i = 0;string path = "mappa+filenév";Application excel = new Application();Workbook wb = excel.Workbooks.Open(path);Worksheet excelSheet = wb.ActiveSheet;while (i < 5){Console.WriteLine(i);string test = excelSheet.Cells[1, 1].Value.ToString();Console.WriteLine(test);}wb.Close();//Read the first cell}}}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bitcoin topic
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- Bontatlan Scythe Mugen 5 rgb!!
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- ASUS Phoenix GTX 1660 SUPER OC 6GB Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest