Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Írtam egy egyszerű console appot ami kitudja olvasni a bizonyos cella értékét excel fileból, de a problémám az, ha megváltoztatom, az értéket a programom a régit olvassa. Gondolom előre feltölti a memóriába az excel filet és abból dolgozik, így csak akkor lesz olvasható számára a változás ha az excel file mentésre kerül és újból lefuttatom a file megnyitás részét a kódnak.
A problémám az, hogy ez elég időigényesnek tűnik, mert másodpercenként legalább 2 értékváltozást kikellene olvasnia.
A kérdésem az, hogy lehetséges úgy megoldani hogy mint cserélem az értéket a cellában úgy a programom is felismerje és kitudja olvasni?
using System;using System.Collections.Generic;using System.Linq;using System.Text;using System.Threading.Tasks;using Microsoft.Office.Interop.Excel;namespace ConsoleApplication1{class Program{static void Main(string[] args){int i = 0;string path = "mappa+filenév";Application excel = new Application();Workbook wb = excel.Workbooks.Open(path);Worksheet excelSheet = wb.ActiveSheet;while (i < 5){Console.WriteLine(i);string test = excelSheet.Cells[1, 1].Value.ToString();Console.WriteLine(test);}wb.Close();//Read the first cell}}}
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest