- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Lement a bolondballagás, aztán elballagott a vén diák, utána pedig elkezdtem tanulgatni történelemre, meg magyarra, hogy legalább legyen meg a 4-es, ha már úgyis duplázok infót, meg matekot. A suliban megcsináltam Karma a megoldásod, mindenki csodálkozott, hogy meg lehet csinálni, de még a Dictionary alatt kicsit rezeg a léc nálam.
A mai nap ráuntam a történelem könyv olvasgatásra, és hát úgyis informatikából is érettségizek, tehát infózzunk.
A 2010. tavaszi feladatsort nézegettem, és véleményem szerint ez egy sokkal egyszerűbb feladat, de itt is megakadtam pár helyen, illetve elgondolkodtatott a megoldókulcs, mert néhol más a megoldásom. :/
http://pastebin.com/2AF4MgHb
http://www.jos.hu/down/ErProg/Helyjegy.pdf
Az első kérdés:
Az árat jól határoztam meg, még a kerekítés előtt, illetve, hogyan tudom Math.Round-val úgy kerekíteni, ahogy a feladat kéri? (A jegy árának meghatározásakor az értéket öttel osztható számra kell kerekítenie. (1, 2, 6
és 7 esetén lefelé, 3, 4, 8 és 9 esetén pedig felfelé kell kerekítenie.))A második kérdésem az,:
hogy a 6-os feladatban, amikor számozom, akkor ugye kettőt kellene kivonni a végső eredményből, mivel az első megállót is beleszámoltam, és az utolsót is?A harmadik kérdésem pedig az,:
,hogy a 7. feladatban hol nem történik az adatbetöltés? Valaki írta itt nekem, hogy lehet közben nézni, hogy mikor mennyi érték van egy adott tömbben, de ezt hogyan hozom elő? (esetleg, ha valaki rögtön észrevenné, akkor meg is oszthatná velem a hibámat)
Köszönöm szépen,
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- PlayStation 4
- Háztartási gépek
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő