- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mad_nv
csendes tag
Hello!
Múltkor már írtam a WCF-es problémámmal kapcsolatban, de azt már sikerült megoldanom, mert kaptam segítséget itt a fórumon. C#-ban írom a programot. Most már csak az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogy a kliens egy (futás közben) megadott IP címre kapcsolódjon (most csak localhoston belül működik)? Az AddServiceEndpoint-ban localhost van megadva, de hiába írom át azt a címet, mert a Visual Studioval először le kell generáltatni a config file-t (XML fájl) amibe a kódban leírt IP cím lesz beírva. Namost, ha én nem kódban adom meg, hanem bekérem a felhasználótól, hogy miylen IP-re akar kapcsolódni, akkor ez a módszer megbukott. Google-ben rákerestem, de nem nagyon találtam semmi használhatót.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest