- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Új hozzászólás Aktív témák
-
hBd
csendes tag
Udv mindenkinek!
Lenne egy kerdesem ado.net temaban, nos egy olyan alkalmazast keszitek ahol tetszoleges *.mdb (acces adatbazis) fajlokat lehet megnyitani, azok tablainak tartalmat kiiratni, komboboxbol lehet kivalasztani hogy melyik tablat szeretnem megnyitni stb.
Ahol elakadtam az a uj elem hozzaadasa egy adott tablahoz. Mivel nem tudom hogy hany oszlopa van a tablanak elore, ezert egy tombbe szedi ki a tablaneveket, nos ez meg is van csak mikor szeretnem feltolteni az adatokat, akkor van a gond.
Az alap sql parancs az ugye INSERT INTO tablanev (oszlopok...) VALUES (adatok...)
es itt nem tudom hogy lehetne megoldani hogy az sql parancsba hogy tudnam a valtozo szamu oszlop neveket berakni, no meg az adatok az ugyanugy. Mivel string be kene tarolni a parancsot, ezert for nemigazan mukodik pedig az kene :|
valami otlet hogy tudnam megoldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest