- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
hBd
csendes tag
Udv mindenkinek!
Lenne egy kerdesem ado.net temaban, nos egy olyan alkalmazast keszitek ahol tetszoleges *.mdb (acces adatbazis) fajlokat lehet megnyitani, azok tablainak tartalmat kiiratni, komboboxbol lehet kivalasztani hogy melyik tablat szeretnem megnyitni stb.
Ahol elakadtam az a uj elem hozzaadasa egy adott tablahoz. Mivel nem tudom hogy hany oszlopa van a tablanak elore, ezert egy tombbe szedi ki a tablaneveket, nos ez meg is van csak mikor szeretnem feltolteni az adatokat, akkor van a gond.
Az alap sql parancs az ugye INSERT INTO tablanev (oszlopok...) VALUES (adatok...)
es itt nem tudom hogy lehetne megoldani hogy az sql parancsba hogy tudnam a valtozo szamu oszlop neveket berakni, no meg az adatok az ugyanugy. Mivel string be kene tarolni a parancsot, ezert for nemigazan mukodik pedig az kene :|
valami otlet hogy tudnam megoldani ?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest