- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luzer0901
csendes tag
Sziasztok köszi a segítséget, de akkor szerintem maradnak a betűk.

-
luzer0901
csendes tag
Sziasztok még egy olyan kérdésem lenne, hogy végre eljutottam a sakkal egy jó darabig, de én betűkkel jelöltem a bábukat viszont azt szeretném, hogy a bábuk képét lehessen ott láttni, ezt, hogy tudom megoldani. A segítséget előre is köszi.

-
luzer0901
csendes tag
Igazából az nem megy hogy nagyon nem tudom, hogy hogyan induljak el alépések megfogalmazásában
-
luzer0901
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Egyrészt köszi, hogy legalább segítesz másrészt én nem azt kértem, hogy írd meg helyettem hanem azt hogy segíts az elindulásban. A feladat így hangzik
ldjuk meg valamilyen módon az Excelben, hogy a munkalapon valamilyen módon jelzett sakkbábukkal játszani tudjon
egymással 2 személy. Oldjuk meg, hogy a játék kezelje a sakkhoz tartozó lépéseket és szabályokat -
luzer0901
csendes tag
Azt tudom, de nem sok mindennel vagyok tisztában vele, egyszerűen probáltam megérteni, de nem megy

-
luzer0901
csendes tag
Tudom, hogy nem egy nehéz dolgot kértem, de én nagyon hülye vagyok a vba-hoz és ez a legfőbb probléma. Amúgy egy kis segítségnek is örülnék, bárkitől.

-
luzer0901
csendes tag
Valaki olyat keresek aki akár pénzért, de segítene nekem egy vba-s sakk létrehozásában.
-
luzer0901
csendes tag
Sziasztok ,ha valaki tudna segíteni nekem egy sakkhoz alapot ajálani azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ldjuk meg valamilyen módon az Excelben, hogy a munkalapon valamilyen módon jelzett sakkbábukkal játszani tudjon