- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
visityu
csendes tag
válasz
martonx #1222 üzenetére
Hát elég sokszor 1 percet rááldoztam már de nem sikerült, pedig tuti nem bonyolult.
Amit nekem sikerült összehozni, az annyit csinál, hogy az excelbe a megfelelő cellába beírja. De ott sem a korrekt összeget, hanem egymás után a két értéket.
Pl.: az egyik textbox értéke: 0.8, a másiké:-0.2. Viszon 0.6 hehyett azt írja be, hogy:0.8-0.2
Az meg nekem nem jó.
Azt sem sikerült még megoldanom, hogy ezt az eredményt visszaírja a 3. szövegboxba.No mindegy azért köszi a segítséget.
Az egy sor lekicsinylő szöveg helyett nekem jobban esett volna az az egyszerű egy sor. -
visityu
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Készítettem egy egy excel fájlt amelynek különböző adatatait, különböző munkalapokra UserForm-ok segítségével kell kitölteni. Tehát megvannak a UserForm-ok a kitöltéshez, amik az oda beírt adatokat szépen be is teszik a megfelelő munkalap soron következő üres sorába, majd mentik a munkafüzetet.
Az egyik beviteli részen van gondom. A UserForm-on van 3 db TextBox, amiből kettőt kell kitölteni. Ezzel semmi gondom. Viszont a harmadik TextBox, az az első kettőnek az összege.
Az egyszerűbb az lenne, ha ezt nem is kellene kitölteni, mert a munkalapon teljesen egyszerű képlettel ennek az adatnak a cellája simán számolható. Nekem viszont ahova ez kell ott a UserForm kitöltésekor, ha rálépek mondjuk a harmadik TextBox mezőre, akkor kellene, hogy a harmadik TextBox-ban megjelenjen az első kettő összege.
Próbáltam utánanyálazni, de nem sikerült kielégítő megoldást találni. No meg ugye még nem is tartozom a gyakorlott Excel VBA használók népes táborába.
Ha valakinek van jó, megoldása azt szívesen venném.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest