- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
"azonban az Excel file Shared módban van, hogy egyszerre többen tudjanak dolgozni, viszont szerintem ez problémát okoz"
Szerinted, vagy tényleg problémát okoz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha megmakrózod az excelt, és mögé tolsz egy adatbázist, akkor nem kell Shared mode, de lehet hogy ez overkill megoldás. Szvsz nem feltétlenül okoz a shared mode problémát, ergo nem értem, mi a probléma? -
vilag
tag
Ezt a megoldást már korábban elvetettem.
Meg lehetne így is oldani nem arról van szó, csak mondjuk jelen esetben kb. 13000 sort kellene másolni egyik táblából a másikba. Nem próbáltam ki, hogy ez mennyi ideig tart, de lassabb gépen (amiből itt akad elég) gondolom azért nem egy pillanat alatt megy végbe.
Ha feljebb olvasol egyéb más érveket is felhoztam amiért nem kívánom szétválasztani több fájlra a programot.
Ha már így is lenne, akkor egyszerűbb lenne az ha csinálnék egy segédfájlt és ez indulna először, ebből pedig külső fájlt már (ha jól emlékszem) lehet úgy nyitni, hogy megadom, hogy szerkesztésre vagy olvasásra nyíljon meg.
Ezt a megoldást egy másik programban már alkalmazom, de pont az lenne a lényeg, hogy nem akarok segédfájlt.
-
Rossz helyen volt a dupla "" (preliminary előtt) és nem ártana régió mentes szeparátort sem használni:
xlls = Application.International(xlListSeparator)
keplet = "=IF($F" & sor & "=""preliminary""" & xlls & "VLOOKUP(acquisition_projects!E" & sor & xlls & "FPY_measure!$P$39:$R$41" & xlls & "2)" & xlls & "0)"Ja és az is lehet gond, hogy magyar az excel és a VLOOKUP és IF függvények nem értelmezettek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen routert?
- Asustor NAS
- Őskoczka
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)