Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhönce
csendes tag
Üdv!
A hibakód: 429 Runtime error
A program egy másik alkalmazást vezérel SendeKeys-ekkel. (Aminek a Windows neve zárójelben van a Tasks-nál. Ez elvileg bármi lehet ami éppen fut, pl. ''Számológép''.)
Word-ben csináltam aztán VB6-tal is rendben volt sokáig. Ennek már 6 éve most meg egyikben sem megy ez az egyetlen sor.
Probáltam win98 alatt is a régi gépemen ugyanúgy ahogy akkoriban lehetett de teljesen ugyanez az eredmény.
Annyira jutottam összesen hogy beíráskor csak akkor jelenik meg a Tasks() paramétere, ha a References ablakban kijelölöm a Microsoft word Object Libraryt.
Talán valamilyen objektum vagy referencia kellhet ami régen megvolt most meg hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó EVGA 700 W1
- i7 10700/ RTX2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Újszerű Ps5 Kontrollerrek Garanciával
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest