Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Nem, ez engem is zavar tegnap óta

Vissza akarom kapni a régi jó BASIC nyelvet "visual" nélkül. Eszméletlen miket csináltunk anno a a 8bites otthoni gépekkell...
martonx
Nem valószínű, hogy továbblépek. Az otthoni apróságok, és kissebb céges, a munkámat megkönnyítő programocskákat faragok a magam szórakoztatására. Ez a stopper sem több mint 20-30 sor, mégis elvarázsol mire (vagyok) képes.
A továbblépés azért is kétséges, mert pénzt nem adok értük, és nem is keresek velük. Szórakozásnak meg pöttyet drágák, és tényleg nem használnám ki. Jelenleg elég távolinak tűnik, hogy az VBexpress korlátaiba ütközzek. Bár kíváncsi vagyok, hogy egy WindowsPhone program, (pl. ez a stopper) mennyivel bonyolultabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest