- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali abban kérnék segítséget, hogy lenne egy kivételkezelés amihez help-et kérnék.
3 textbox egy formon amiben egy adott dátum nap,hónap, év eredményét adom meg, majd azt a későbbiekben felhasználom, átalakítva dátummá.
Ehhez kellene valami error kezelés, mégpedig ha rossz dátumot adok meg az adott metódus ne induljon el vagy dobjon ki hibát, elég lesz egy msgbox is.(itt az intervallumokat már lekezeltem)sub lista()
...
on error goto errorhandler:
datum= ev.text + "." + nap.text + "." + textbox1.text (Ebből lesz a dátum)
if not isdate(datum) then
msgbox("Nem dátum formátum")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
elseif datum = " " then
msgbox("Üres")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
else
folytatódjon a többi parancs lefutása
itt próbáltam "on error resume next"-el, de sajnos semmit nem csinál.errorhandler:
msgbox err.descreption ' ide leeht inkább switch case -el kellene error-t kezelnem
exit subSegítséget előre is köszönöm, bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem csak eléggé fáradt vagyok és ma meg kéne oldanom a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Parfüm topik
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB
- Ps4 Slim 500GB Alza jótállás+ MM garis Nacon kontroller
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest