- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
martonx #1818 üzenetére
Útközben sikerült megoldanom a problémát, bocsesz.
Amúgy lényegében a textbox-ok összerakása dátummá kellett, mivel ebből a dátumból építkezett tovább a moduljaim és maga a form ezért kellett volna hibakezelés rossz dátum esetén ne legyen gond, hanem inkább hibaleállás.Esetleg olyan kérdésem, lenne még, hogy lehet megoldani azt hogy a GetOpenFilename -el új ablak nyíljon meg ha egy fájlt kiválasztok?
Probléma az hogy Reflection-ben ami WRQ rendszer, VBA van aláépítve de egy átírtabb verzió, amiben nincs Dialog metódus hogy előhívjam csak GetOpenFilename van ami ha megnyitok egy fájt az elérési útját adja vissza.
fileToOpen = Application .GetOpenFilename("Text Files (*.txt), *.txt") -
stigma
addikt
Hali abban kérnék segítséget, hogy lenne egy kivételkezelés amihez help-et kérnék.
3 textbox egy formon amiben egy adott dátum nap,hónap, év eredményét adom meg, majd azt a későbbiekben felhasználom, átalakítva dátummá.
Ehhez kellene valami error kezelés, mégpedig ha rossz dátumot adok meg az adott metódus ne induljon el vagy dobjon ki hibát, elég lesz egy msgbox is.(itt az intervallumokat már lekezeltem)sub lista()
...
on error goto errorhandler:
datum= ev.text + "." + nap.text + "." + textbox1.text (Ebből lesz a dátum)
if not isdate(datum) then
msgbox("Nem dátum formátum")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
elseif datum = " " then
msgbox("Üres")
on error goto 0 'Dobjon üzenetet, álljon le a form futtatása
else
folytatódjon a többi parancs lefutása
itt próbáltam "on error resume next"-el, de sajnos semmit nem csinál.errorhandler:
msgbox err.descreption ' ide leeht inkább switch case -el kellene error-t kezelnem
exit subSegítséget előre is köszönöm, bocs ha nagy hülyeséget kérdeztem csak eléggé fáradt vagyok és ma meg kéne oldanom a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest