- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok
Egy furcsaságra lettem figyelmes az egyik általam írt programban.
Az a baj, hogy nem csak furcsa, hanem bonyodalmakat is okozott, melynek kikerülésére egy újabb változót voltam kénytlen bevezetni.A jelenség a következő:
Adott egy userform,.amin vezérlők és fram-ek is vannak.
Az egyik (ponosabban kettő) vezérlő change rutinja akkor is lefut amikor azt se nem hívom meg, se nem folyik olyan művelet (legalább is ismereteim szerint) aminek azt meg kellene hívnia.A folyamat a következő:
adott egy gomb a userformon aminek a megnyomásával 3 comboboxban és egy textboxban lévő text visszaíródik az excel tábla megfelelő sorának megfelelelő helyére.
Ekkor azonban (nem tudom miért) el kezd lefutni egy tök másik combobox (amelynek tudtommal nincs köze az adott eseményekhez) change rutinja.Van valakinek valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja? Léptetéssel végignéztem, de sehol nem találok olyan sort amely indokolná ennek a changenek a lefutását.
Várom az ötleteket.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- Witcher topik
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android játékok topikja
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Mikrotik routerek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest