- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
Sziasztok
Egy furcsaságra lettem figyelmes az egyik általam írt programban.
Az a baj, hogy nem csak furcsa, hanem bonyodalmakat is okozott, melynek kikerülésére egy újabb változót voltam kénytlen bevezetni.A jelenség a következő:
Adott egy userform,.amin vezérlők és fram-ek is vannak.
Az egyik (ponosabban kettő) vezérlő change rutinja akkor is lefut amikor azt se nem hívom meg, se nem folyik olyan művelet (legalább is ismereteim szerint) aminek azt meg kellene hívnia.A folyamat a következő:
adott egy gomb a userformon aminek a megnyomásával 3 comboboxban és egy textboxban lévő text visszaíródik az excel tábla megfelelő sorának megfelelelő helyére.
Ekkor azonban (nem tudom miért) el kezd lefutni egy tök másik combobox (amelynek tudtommal nincs köze az adott eseményekhez) change rutinja.Van valakinek valami ötlete, hogy ezt mi okozhatja? Léptetéssel végignéztem, de sehol nem találok olyan sort amely indokolná ennek a changenek a lefutását.
Várom az ötleteket.
Üdv, vilag
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest