- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro VAGY Nothing 3a Pro ?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
rocketeer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy .sit kiterjesztésű fájlom, amit ki kellett volna tömöríteni, a második program (mivel az első sem vált be és sajnos ez sem) egy MimarSinan nevű cég CompreXX nevű terméke, ami(t senkinek sem ajánlok) egy hatalmas programcsomag tele demó verziójú pluginokkal. Maga a telepítés is elég érdekes, de ami igazán bosszantó az az hogy nem tudom uninstallálni az egészet a windows installer hibája miatt.
A szöveg amit kiír:
Error
The Windows Installer Service could not be accessed. This can occur if the Windows Installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance.Gúgölben rá lett keresve, de a legpöpecebbnek tűnő megoldás sem vált be, ami alant található.
[link]
az oldalról letölthető.reg fájlt is lefuttattam,
a windóz ápdétet lefuttattam,
valamint ráeresztettem a rendszerre az Advanced System Optimizer-t is
de mind hiába.
Bárki, akinek van valami ötlete, vagy tippje hol kellene kérdezni, legyen szives szóljon!!!
Kösz!
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Windows 10
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest