Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KicsiBGery
csendes tag
Sziasztok. Valaki mellkasi pulzusmérővel használta már? Jól együttműködnek?
-
Y72
aktív tag
Tesztelőként használtam az órát, átlag felhasználónak simán ajánlható, annak meg főleg aki most kezd futni és szeretne valamit kütyüt hozzá.
- Nagyon tetszik a súlya és a mérete, igazi forerunner 965 kihívó lett. 50g alatt van szíjjal együtt. Ennél könnyeb óra nemigen van.
- Üzemidő parádés, több napot kibír, egyedül a kerékpározás meríti jobban, de abből is bőven kíbír egy napos túrát (~ 12 órát), always on kijelzővel kicsit kevesebbet. Bekapcsolva az asztalon meg alig merül.
- Érintő kijelző nekem nagyon hasznos, Garmin mellett használva azt is így akartam vezérelni, a Garmin gombjai lassúak és túl erősen kell megnyomni (erősebb kezűeknek lehet ez a jobb). Viszont az Amazfit tekerentyűje nem az igazi, kicsit felemásan működik, úgyhogy jó az érintő kijelző.
- Pulzusmérője pont ugyan olyan mint a Garmin-é, mindkettő hibázik, mindegyik máshol és másképp, de átlagban ugyanaz lett a végeredmény.
(Garmin kicsit idegesítőbb, néha fél órára is elveszti a "jelet" és nem tér magához)
Volt rövid ideig Huawei Watch GT-m, ha pluzus adat kell akkor csak azt vedd, az a legpontosabb és nem csak szerintem.
- Vérogszigén mérője pontosabb mint a Garmin, reálisabb értékeket ír.
- GPS: átlag felhasználásra kiváló, utcán, városban, nem lehet belekötni.
De pl gyalog / futva összefüggő sűrű erdőben könnyen elveszti a jelet - egyébként Garmin is - csak ez hamarabb és nagyobb hibákat rajzol. Viszont voltam olyan leárnyékolt völgyben ahol meg ez volt a legpontosabb...
Magyarországi sűrű erőkbe túrázásra kevésbé ajánlanám, sajnos túl sokszor hibázik, erre nem lehet azt mondani hogy elmegy. Lesznek még javítások úhgyhogy nincs minden veszve és lehet még felhozzák. Persze volt olyan montis track-em ahol ez volt a legpontosabb, úgyhogy nem tudom mitől függ a pontossága.
- Magasság mérés: nagyon érzékeny a fronthatásokra, barométert kalibrálni minden alkalommal. Amúgy jó adatokat mér sportolás / túra közben, viszont az asztalon hagyva nagyon elmászik. (Garmin-t is de az kevésbé érzékeny a frontokra).
- ZEPP app: nekem jobban tetszik mint a Garmin Connect-je. Sokkal letisztultab, testre szabbhatóbb, minden gyorsan elérhető és nincs tele feleslege információkkal. + minden funkció működik, nincs az hogy valamit nem kapsz meg csak ha veszel hozzá még kiegészítőt (lásd Garmin).
Ezek mellett tud még minden más mérőszámot amit a Garmin is, csak másképp hívják.Amúgy a szoftveréből is látszik a célközönség: aki heti 3x napi 1 órát mozog kint, pályán fut, most kezdene futni, ritkán túrázik, annak kiváló választás és inkább ajánlom ezt mint a Garmin bármelyik óráját.
-
Lajmund
őstag
A zepp alkamazással is meg vagyok elégedve. Szerintem jól átgondolt átlátható és mindent jól be lehet állítani rajta. Hobbi sportoloként bőven elég. Ja és már egy jó ideje magyar nyelven is van az egész.
Bico:hibátlan Gps követés,Pulzus stb. 30 ezerért parádés google müholdképen lehet visszanezni.
Úszás: közepes mert néha elszámol egy két hoszt de ettől még élhető nem olimpiára.
Túra:hibátlan követés erdőben is.
Erőnléti edzés: közepes mert a hírtelen pulzus emelkedés csuszással követi le.
Edzéshez még használom az időzítőt és a stoppert azoknak az elérése lehetne gyorsabb meg jó lenne ha az időzített időt megjegyezné.
-
Lajmund
őstag
Amazift gts2e órám van. Még 30ért vettem 2-3 éve. Igazából még mindig simán bír egy hetet és mindent jól csinál. Párszor teszteltem az alváskövetést nálam az esti felkelést másodpercre pontosan érzékelte csak az zavart hogy veleszámolta az esti utolso 1-2 órát is amikor mozdulatlan filmeztem. De igazából ezt csinálja a samsung is meg ahogy olvastam a garmin is fél millioért. Biciklizésnél jól követ le mindent ha megfeleően van rögzitva a karon. Egyedül úszásnál zavar hogy pl 2 ezer méteren uszodában valamikor 100-150 métert elszámol és mindig lefele nem pluszba. De gondolom ez azért van mert szerencsétlen ne tudja lekövetni hogy vegyest uszok de a sima mell uszást jól érzékeli szerintem a gyors uszással van bajba. Igazából együtt tudok ezzel élni. Eddig vártam a samsung orákat de nem lesz pro modell idén úgy néz ki. Garmin buta drágán és hobbi sportoloként és úgy hogy nem futok engem nem izgat a rengeteg funkcio. Ráadásul ahoz is karpánt meg mellkaspánt kell hogy rendes adatot kapj nem elég megvenni a fél millios orát ami ráadásul puritán beltérrel és kevés okosora funkcioval rendelkezik. Ez az amazift kiváncsivá tett. Ha nem lesz galaxy 6 pro akkor sanszos egy ilyen is de majd elválik.
-
-
válasz
Viktor0610 #8 üzenetére
Nem gond, lehet, hogy félreérthető voltam.
-
-
válasz
Viktor0610 #6 üzenetére
Az jó, de én is éjszaka alszom, csak legendásan rosszul már néhány éve. Fitbit-nél baromi jól követhető volt ez (mármint, hogy "mennyire rosszul éppen"). Ha másra nem volt jó, arra tuti, hogy ha azt láttam reggel, hogy kiemelkedően tré volt az éjszaka, aznap semmihez nem nyúltam, amit elcseszhettem!
Amazfit szerint mondjuk baromi jól alszok minden egyes nap, szóval végső soron biztos csak melóra sarkall!
-
-
Jajj de jó, mondjuk egy olyan cégtől rohadtul nem vennék semmi AI alapút, aki azt nem tudja megoldani, hogy az óra az alvásciklusokat legalább olyan pontossággal jelezze, hogy ha ébren vagyok, meg egész éjjel forgolódok, akkor ne az legyen reggel az összefoglalóban, hogy ébredések száma: 0.
GTR3-am van, az értesítéskezelése és az üzemideje miatt nagyon szeretem, de az alváskövetés az kábé viccnek is rossz egy fitbithez képest. Igaz, ott meg az értesítéskezelésre, illetva a kapcsolat stabilitására mondtam ugyanezt. Mindenesetre, így szavazzon nekik bizalmat bárki is, szerintem ez is egy szép kis sacc-o-meter lesz csak, némi buzzword bullshittel megfejelve.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Fritz Teufel #3 üzenetére
" ... ki van zárva az AMOLED kijelző." - nálam is (nem csak a futás miatt).
Az ugye meg van, hogy a FR265-ben AMOLED van? Egyébként vicces a link-elt teszt. Az AMOLED-et, mint előny említik, miközben a hátrányok között ott van, hogy jóval drágább, mint az FR255.
Mindegy, az AMOLED a trendy, ez ellen nem lehet küzdeni. Én csak abban bízom, hogy a Garmin-nak mindig is lesznek ilyen órái. -
Fritz Teufel
addikt
The best GPS running watches 2023 including Garmin, Apple and more: Garmin Forerunner 265
Én is a Garminra esküszöm ebben a kategóriában és ki van zárva az AMOLED kijelző. Igazából már a kijelző önmagában komolytalanná teszi az órát mint futóknak való partner. Az meg, hogy a GPS aszongya, hogy idézem: MaxTrack - Industry-leading GPS Technology 😂😂😂 Ehhez több, komolyabb, konkurens is hozzá tudna szólni
Jó, a Garmin drágább. Na, de a nem Industry-leading GPS technology sajna drágább
-
pusszycat
nagyúr
Igen, ilyesmire már régóta fájt a fogam, pl. figyeli a sebességet és pulzust ha nem klappol rád szol, lassabban vagy kinyírod. a szíved. Vagy biztat tempó, tempó. Választ zenét ami összhangban van a futással. Vagy, nézd azt a kis bögyöst érjük utol.
-
Gabci77
csendes tag
Papíron nem tűnik rossznak, kérdés a pontossága, meg hát ugyebár a szoftveres része, Zepp nem az igazi szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- Samsung Galaxy Watch4
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest