Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Y72

  aktív tag

  Tesztelőként használtam az órát, átlag felhasználónak simán ajánlható, annak meg főleg aki most kezd futni és szeretne valamit kütyüt hozzá.

  - Nagyon tetszik a súlya és a mérete, igazi forerunner 965 kihívó lett. 50g alatt van szíjjal együtt. Ennél könnyeb óra nemigen van.
  - Üzemidő parádés, több napot kibír, egyedül a kerékpározás meríti jobban, de abből is bőven kíbír egy napos túrát (~ 12 órát), always on kijelzővel kicsit kevesebbet. Bekapcsolva az asztalon meg alig merül.
  - Érintő kijelző nekem nagyon hasznos, Garmin mellett használva azt is így akartam vezérelni, a Garmin gombjai lassúak és túl erősen kell megnyomni (erősebb kezűeknek lehet ez a jobb). Viszont az Amazfit tekerentyűje nem az igazi, kicsit felemásan működik, úgyhogy jó az érintő kijelző.
  - Pulzusmérője pont ugyan olyan mint a Garmin-é, mindkettő hibázik, mindegyik máshol és másképp, de átlagban ugyanaz lett a végeredmény.
  (Garmin kicsit idegesítőbb, néha fél órára is elveszti a "jelet" és nem tér magához)
  Volt rövid ideig Huawei Watch GT-m, ha pluzus adat kell akkor csak azt vedd, az a legpontosabb és nem csak szerintem.
  - Vérogszigén mérője pontosabb mint a Garmin, reálisabb értékeket ír.
  - GPS: átlag felhasználásra kiváló, utcán, városban, nem lehet belekötni.
  De pl gyalog / futva összefüggő sűrű erdőben könnyen elveszti a jelet - egyébként Garmin is - csak ez hamarabb és nagyobb hibákat rajzol. Viszont voltam olyan leárnyékolt völgyben ahol meg ez volt a legpontosabb...
  Magyarországi sűrű erőkbe túrázásra kevésbé ajánlanám, sajnos túl sokszor hibázik, erre nem lehet azt mondani hogy elmegy. Lesznek még javítások úhgyhogy nincs minden veszve és lehet még felhozzák. Persze volt olyan montis track-em ahol ez volt a legpontosabb, úgyhogy nem tudom mitől függ a pontossága.
  - Magasság mérés: nagyon érzékeny a fronthatásokra, barométert kalibrálni minden alkalommal. Amúgy jó adatokat mér sportolás / túra közben, viszont az asztalon hagyva nagyon elmászik. (Garmin-t is de az kevésbé érzékeny a frontokra).
  - ZEPP app: nekem jobban tetszik mint a Garmin Connect-je. Sokkal letisztultab, testre szabbhatóbb, minden gyorsan elérhető és nincs tele feleslege információkkal. + minden funkció működik, nincs az hogy valamit nem kapsz meg csak ha veszel hozzá még kiegészítőt (lásd Garmin).
  Ezek mellett tud még minden más mérőszámot amit a Garmin is, csak másképp hívják.

  Amúgy a szoftveréből is látszik a célközönség: aki heti 3x napi 1 órát mozog kint, pályán fut, most kezdene futni, ritkán túrázik, annak kiváló választás és inkább ajánlom ezt mint a Garmin bármelyik óráját.

Új hozzászólás Aktív témák