- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Hello!
Köszi a válszt,de csak most tudtam kipróbálni.
Megcsináltam amiket mondtál, de egyszerűen nem indul el a felvétel. Hiába nyomkodom, hogy kezdje el, semmit sem csinál. Egyszerűen nem indul a felvétel. Oldalt a video, audio jellemzőkben sem történik semmi. Mi lehet a gond? -
Süvi
őstag
Hello!
Köszönöm a gyors választ ArGab!
Leszedtem az ACE-t, felraktam amit javasoltál. Igazából még nem nagyon megy nekem ez a Vdub. Átállítottam a capture avi-t és megtaláltam a tömörítést. Huffyuv-ot, MJPEG -et nem találtam csak a PicVideo MJPEG-ot. Azt meg úgy tűnik nem sikerült beindítani. A pinnacle studio 9 fenn van, lehet hogy nekem nem is kell aktiválni? Szóval miután átállítottam felvételre módra pontosan mit és hogy is kell csinálni? Miket kell beállítani és hogy kell elindítani a felvételt? (már elég rég csináltam, és akkor se nagyon ment.)
Köszönöm előre is a segítséget! -
Süvi
őstag
Sziasztok!
A következő problémában kérném a segítségeteket (bár már volt róla szó a topicban mégsem sikerült igazán megoldani):
Családi felvételeinket szeretném digitalizálni, majd DVD-re kiírni, de nálam is a sokakál megjelenő hangelcsúszás a probléma. Próbáltam használni a Vd-ot, de nem igazán sikerült, mert vagy túl nagy tömörítést vagy túl kicsit csinált, miközben a csúszás megmaradt. Ace megacodec van fenn. Kérlek segítsetek a következő kérdésekben:
1. Melyik Virtualdub a jó?
2. Milyen Codecekek legyenek fenn, és honnan lehet letölteni?
3. Milyen tömörítést és felbontást használjak, hogy a VHS minősége ne romoljon (a video mérete igazából nem számít, mert van hely a vinyón?)
4.Hogyan tudom az esetleges hangelcsúszást helyreállítani?
5.Hogyan tudom olyan formátumba átkonvertálni, amit szerkesztgetni tudok pl Studio9-cel és le tudom majd játszani asztali DVD-n.
Bár tudom hogy ez nem elsősorban digizős topic, de azt olvastam, hogy a hangelcsúszást Virtuladubbal meg lehet oldani, és úgy vettem észre TI azért elég pfofik vagytok.
Előre is köszönöm a segítséget!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 07.07. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest