Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Süvi

őstag

válasz ArGab #592 üzenetére

Hello!
    Köszi a válszt,de csak most tudtam kipróbálni.
    Megcsináltam amiket mondtál, de egyszerűen nem indul el a felvétel. Hiába nyomkodom, hogy kezdje el, semmit sem csinál. Egyszerűen nem indul a felvétel. Oldalt a video, audio jellemzőkben sem történik semmi. Mi lehet a gond?

• Süvi

őstag

válasz ArGab #588 üzenetére

Hello!
    Köszönöm a gyors választ ArGab!
    Leszedtem az ACE-t, felraktam amit javasoltál. Igazából még nem nagyon megy nekem ez a Vdub. Átállítottam a capture avi-t és megtaláltam a tömörítést. Huffyuv-ot, MJPEG -et nem találtam csak a PicVideo MJPEG-ot. Azt meg úgy tűnik nem sikerült beindítani. A pinnacle studio 9 fenn van, lehet hogy nekem nem is kell aktiválni? Szóval miután átállítottam felvételre módra pontosan mit és hogy is kell csinálni? Miket kell beállítani és hogy kell elindítani a felvételt? (már elég rég csináltam, és akkor se nagyon ment.)

Köszönöm előre is a segítséget!

• Süvi

őstag

Sziasztok!
    A következő problémában kérném a segítségeteket (bár már volt róla szó a topicban mégsem sikerült igazán megoldani):
    Családi felvételeinket szeretném digitalizálni, majd DVD-re kiírni, de nálam is a sokakál megjelenő hangelcsúszás a probléma. Próbáltam használni a Vd-ot, de nem igazán sikerült, mert vagy túl nagy tömörítést vagy túl kicsit csinált, miközben a csúszás megmaradt. Ace megacodec van fenn. Kérlek segítsetek a következő kérdésekben:

1. Melyik Virtualdub a jó?
    2. Milyen Codecekek legyenek fenn, és honnan lehet letölteni?
    3. Milyen tömörítést és felbontást használjak, hogy a VHS minősége ne romoljon (a video mérete igazából nem számít, mert van hely a vinyón?)
    4.Hogyan tudom az esetleges hangelcsúszást helyreállítani?
    5.Hogyan tudom olyan formátumba átkonvertálni, amit szerkesztgetni tudok pl Studio9-cel és le tudom majd játszani asztali DVD-n.

Bár tudom hogy ez nem elsősorban digizős topic, de azt olvastam, hogy a hangelcsúszást Virtuladubbal meg lehet oldani, és úgy vettem észre TI azért elég pfofik vagytok. :)

Előre is köszönöm a segítséget!

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák