- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
1.6.5-nél (de az újabbak is hasonlóak lesznek):
Kell először a Capture AVI, majd ekkor előjön a felvevő része. A Device menüben kell kiválasztani a kártyát, majd a Video-n belül a Video source-nál lehet kiválasztani a különböző bemeneteket. Ha ez megvan, akkor a Capture Pin-t kell átállítani 720*576-ra, és a Compression-ben lehet a kodeket beállítani. Én az Audio-ban be szoktam kapcsolni a Peak meter-t, hogy rendesen beállítsam a hangerőt. Ezután még a File menüben a Set capture file kell, és utána már mehet is a felvétel.
Huffyuv, ha fent van, akkor azzal menni fog, csak sok hely legyen hozzá. Annak a beállításaiban a Field Treshold-ot át kell állítani 576-ra. Ha ezzel (vagy mással) felvetted, akkor utána ezt az anyagot a TMPGEnc, vagy más progival lehet betömöríteni, de lehet hogy videószerkesztők közül is kezeli pár a formátumot, ha van fent kodek, akkor azokkal is lehetséges a tömörítés.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
1. Általában a legújabb.
2. www.free-codecs.com [link]
Itt van sok ingyenes. ACE-t én nagyon nem ajánlom, túl sok minden van benne, túl sok szemetet is felrak. Nekem egy K-Lite Codec Pack is elég szokott lenni, de abból is csak nagyon kiszelektálva rakok fel.
3. 720*576-os felbontásban kell digizned egy veszteségmentes, vagy kis veszteségű kodekkel. Veszteségmentes pl. Huffyuv, de ez fél giga/perc körül dolgozik. Veszteséges, de rendkívül jó minőségűek (szóval szemmel még nem látható) a különböző MJPEG kodekek. Nekem a PicVideo MJPEG bejött, de ez fizetős. Ez pl. csak 100-150 mega/perc.
4. Nekem VirtualDubnál még nem csúszott el, csak ha közben birizgáltam a gépet valami másra.
5. A felvett anyagot valamilyen MPEG2 tömörítővel tudod átkonvertálni, TMPGEnc cuccok elég jók. Viszont ha vágni akarsz, azt jobb az MPEG tömörítés előtt, mert ezt a formátumot már körülményes vágni, sokat kell újratömörítenie miatta.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Chrome
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- YouTube
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- VR topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest