Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdani
tag
Sikerült! Köszi!
-
sirdani
tag
Úgyhogy újabb kéréssel jövök. Feliratot szeretnék ráégetni a filmre. Ez sikerült is. De a felirat mérete túl kicsi. Hogyan tudnám növelni a felirat méretét? A felirat típusa .srt.
Előre is thanx.
Persze Virtualdubbal szeretném... Mi az a Gknot? -
sirdani
tag
És igen sikerült! Delay-oltam 2 másodbercel a hangot és így tökéletes lett! Bár így legalább rájöttem hogy a VBR-es hang egy kicsit problémás. Úgy csináltam meg hogy meghallgattam hogy a 10-ik másodpecben van egy telefonbúgás (a filmben). A Cbr hangos filmben ez a búgás a 8-ik másodpecben volt így hozzáadtam 2 másodpercet és tadaa tökéletesen megy!
[Szerkesztve] -
sirdani
tag
Hmm most az a biztos hogy el kell csúsztatnom a hangot mert a VBr mp3-ban van pár másodperc ''üresség''.
-
sirdani
tag
A francba! Ezt a szart egyszerűen semmivel nem tom átkonvertálni úgy hogy ne csússzon... Még vmi egyéb tipp?
-
sirdani
tag
válasz
<Adamsky> #862 üzenetére
Va egy kis gáz! A Demux nem jó mert rövidebb hangot csinál. A virtualdub (legfrisebb) Save Wav elmentette mp3-ba csak Wav kiterjesztést adott neki. Ezt átneveztem. És az normálisan tudta elmenteni, úgy hogy ugyanolyan hosszú lett a hang mint a videó. Még jön a konvertálgatás úgyhogy mindjárt írok...
-
-
sirdani
tag
Szijasztok!
egy kérdéssel zargatlak titeket:
Eddig nekem soha nem ment a VBR audios AVi-k átkonvertálása CBR audiosba. A hang eddig mindig csúszott. Neten utánaolvastam hogy a nandub megoldja, de az nem csinált semmi jót, mert ba*** átkonvertálni (1.0-ás verzió). Virtualdubbal elmentettem wav-ba átkonvertáltam CBR mp3-ba visszaillesztettem úgy se ment. VirtualdubMOD is tehetetlen ezügyben (igen próbáltam header felülírás nélkül is). Eddig csak a DivX Converter segített de annak meg 1.5 óra amíg konvertál.
SZóval vki monnyon egy progit amivel a videó konvertálása nélkül tok CBR audios Avit csinálni VBR-ből, és ne csússzon a hangja.
Ja és mégegy kérdés! Virtualdubba ráégettem feliratot a filmre:
1.Oké, megy! De van egy kis gond! Az asztali DVD lejátszón kicsi a felirat. Elfárad a szemem mire giböngészem. Hogy lehet növelni a felirat méretét?
2. Alternatív megoldás nincs amivel nem kódolja át a progi a videót csak ráégeti minden képkockára a feliratot???
Ha a feliratos cuccost rossz témába írtam szójjatok h hova kelet vona
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest